Netfolio.hu: befektetési tanácsadó helyett

forrás Prim Online, 2008. november 11. 16:27

Online portfoliókezelő és befektetési alap minősítő portált indított Magyarország vezető banki szoftverfejlesztője, a RAMASOFT Zrt. A www.netfolio.hu címen elérhető oldal tartalmazza a legtöbb Magyarországon elérhető pénzügyi termék adatait és napi rendszerességgel frissített árfolyamát. A portál az adatbázisában szereplő portfoliók elemzése során - helyettesítve a befektetési tanácsadót vagy ügynököt - gyakorlati tanácsok mellett személyre szabott portfolió ajánlásokkal segít eligazodni a befektetési lehetőségek között.

A www.netfolio.hu a pénzpiaci, kötvény és részvény befektetési alapok rendszeres, napi független minősítésével, rangsorolásával és a kockázati faktorok számszerűsítésével segít megtalálni a bizonyítottan jobban teljesítő alapokat, amelyek hosszútávon több százalékos éves többlethozamot jelenthetnek a körültekintő befektetőnek. Eddig ezek az adatok csak bankok, befektetési intézmények számára voltak elérhetőek, de a www.netfolio.hu rendszerében már a magánbefektetők és vállalatok számára is rendelkezésre állnak a hatékony pénzügyi és befektetési tervezés, elemzés, optimalizálás eszközei.

Radnai Márton vezérigazgató
elmondta: a www.netfolio.hu legkorszerűbb webes technológiája lényegében a privát banki tanácsadók által használt eszközöket adja a befektetéseket önállóan kezelő magánszemélyek és vállalkozások kezébe, ugyanakkor könnyen kezelhető és költséghatékony. A www.netfolio.hu az adatbázisában szereplő portfoliók elemzése során - helyettesítve a befektetési tanácsadót vagy ügynököt - gyakorlati tanácsokkal látja el a befektetőket. Az online portfoliókezelő és befektetési alap minősítő portál tartalmazza a legtöbb Magyarországon elérhető pénzügyi termék adatait és napi rendszerességgel frissített árfolyamát, így a különböző típusú eszközök, például részvények, befektetési jegyek, devizák, kötvények aktuális piaci ára egy helyen összegyűjtve érhető el.

A vezérigazgató hozzátette: a www.netfolio.hu portfólió-kezelővel folyamatosan nyomon követhető a befektetési portfolió aktuális és múltbeli piaci értéke, hozama és kockázata. Az értékpapírokon és derivatív ügyleteken elért realizált és realizálatlan nyereség-veszteség tetszőleges devizanemben megtekinthető, a szemléltetést grafikonok is segítik. A teljesült tranzakciókat csak egyszer kell rögzíteni, a számításokhoz szükséges összes többi termékadatot, napi és historikus árfolyamot a szolgáltatás keretében a www.netfolio.hu biztosítja. A rendszer segítségével elkészíthető az árfolyamnyereség-adó kiszámításához szükséges jelentés is. Emellett automatikus e-mail jelentések kérhetőek egy adott időszak teljesítményéről, a részletes limitrendszernek köszönhetően a portfólióval kapcsolatos tetszőleges eseményről, így a kötvény lejártáról, a részvényérték, nyereség vagy kockázat bizonyos elért szintjéről vagy a részvény osztalékfizetéséről is.

A www.netfolio.hu havidíjas konstrukcióban, a nap 24 órájában elérhető, az adatok biztonságos tárolását a T-Online szerverparkja biztosítja. A http://www.netfolio.hu/user/register oldalon regisztrálók a szoftvert ingyenesen kipróbálhatják az év végéig!

Kulcsszavak: onlineszolg pénzügy

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50