Új értékesítési vezető a Navigatornál

forrás Prim Online, 2008. november 13. 07:22

A Navigator Informatika Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing szolgáltatója bejelentette, 2008. október 1-től Merényi Attila tölti be a vállalat értékesítési igazgatói pozícióját.

A 29 éves informatikus közgazdász szakember kinevezésétől a Navigator új értékesítési stratégia kidolgozását, az értékesítési szervezet további fejlesztését, illetve a piaci igények alapján új technológiai és gyártói kompetenciák megszerzésének a meghatározását várja. Az értékesítési terület vezetése mellett Merényi Attila feladatkörébe tartozik továbbá az értékesítéshez kapcsolódó folyamatok, felelősségi körök meghatározása, új értékesítési lehetőségek felkutatása, új üzletek megszerzése, valamint a meglevő és új ügyfelekkel történő kapcsolattartás is.

Merényi Attila 2001-ben a Pannon GSM Távközlési Rt-nél kezdte szakmai pályafutását, ahol először üzleti megoldások termékmenedzserként, később telekommunikációs tanácsadóként, majd kiemelt ügyfélmenedzserként dolgozott. 2004-től a Mediacontact Kft. telekommunikációs-üzletág vezetője lett, majd ezt követően a Logisys Rendszerház Kft. cégvezető-tanácsadójaként folytatta a munkát. 2006-tól a Synergon Informatika Nyrt. major account managereként a vállalat képviselete, teljes portfoliójának értékesítése és a partnerekkel történő teljes körű kapcsolattartás tartozott a fő feladatai közé. Részt vett több nagy volumenű pályázaton és közbeszerzési tenderen, kiemelt projektje volt többek között a Vodafone Cisco eszközök beszerzésére, rendszerek tervezésére, a hálózat supportjára és komplett Systimax kábelezési munkálatokra kiírt és sikeresen megnyert pályázata. Merényi Attila több mint 7 éve dolgozik informatikai területen.

Kulcsszavak: CIO Navigator

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14