Logitech laptop alátét: ágyon és szőnyegen is

forrás Prim Online, 2008. december 8. 12:23

Laptop számítógépünket bárhol használhatjuk otthonunkban, de a hordozhatóságért cserébe sajnos gyakran fel kell áldoznunk valamit a kényelmünkből. A Logitech laptop kiegészítők termékcsaládjának legújabb tagja, a Logitech Comfort Lapdesk pontosan ezt a kellemetlenséget igyekszik kiküszöbölni. A Comfort Lapdesk mindig stabil alátámasztást biztosít, és megvédi használóját a számítógép hősugárzásától, így segítségével akár a kanapén ülve, az ágyon pihenve vagy a nappali szőnyegén elnyúlva is kényelmesebben dolgozhatunk.

A többi laptop alátéttel és a barkácsolt megoldásokkal ellentétben a Comfort Lapdesk négyrétegű hőelvezető kialakítással védi a felhasználót. Az alsó réteg rácsos szivacsos anyaga (amilyet gyakran a sportfelszereléseknél is használnak) és az állvány alja és teteje közti légkamra együttesen dolgoznak a megfelelő hőszigetelésen. A számítógép nem teljes felületével fekszik fel az állványra, hanem annak ívelt formája miatt csak négy ponton, a lábaknál támaszkodik, ami jelentősen javítja a szellőzést.

Párnázott alsó rész gondoskodik a stabil tartásról és a felhasználó kényelméről, amihez nem szükséges összezárt térddel ülni, így az ember bármikor pihentetheti lábait. A támaszték csillogó, csúszásgátlós felülete ügyel rá, nehogy a laptop véletlenül elcsússzon a helyéről. A 12 fokban döntött emelvény a számítógépet olyan pozícióban tartja, hogy ülő helyzetben használva a lehető legkényelmesebb legyen a láb és a nyak tartása.
Amikor a laptopot éppen nem használjuk, az alátétet vékony formájának köszönhetően könnyen elrejthetjük a fotel vagy az ágy alatt, de akár a falnak is támaszthatjuk a kanapé mellett.

A Logitech Comfort Lapdesk for Notebooks megjelenése Európa-szerte januárra várható. Javasolt fogyasztói ára Európában €39,99 lesz.

Kulcsszavak: notebook Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50