Új stratégiai vezetők a GE Consumer and Industrialnál

forrás Prim Online, 2009. március 19. 10:22

Új vezetőket jelentett be két stratégiai pozícióra a GE Consumer and Industrial EMEA régiója: március 1-től Kalocsai Kinga kommunikációs igazgatói, Vörös Tibor pedig hr-igazgatói feladatokat lát el.

Március 1-jétől Kalocsai Kinga a GE Consumer & Industrial EMEA régiójának kommunikációs igazgatója.  Feladatai közé tartozik az üzletág európai kommunikációs stratégiájának kidolgozása és irányítása, a sajtókapcsolatok ápolása és a marketingkommunikáció támogatása.

Vörös Tibor
szintén március 1-jétől a GE Consumer and Industrial EMEA régióért felelős hr-igazgatója. Feladatai közé tartozik az üzletág európai HR stratégiájának kidolgozása és a 15 500 dolgozót támogató humánpolitikai feladatok irányítása. Mindkét vezető a Phil Marshall elnök-vezérigazgató irányította EMEA-vezetés tagja és kulcsszerepük lesz a 34 országban jelen lévő üzletág működésének és értékesítésének tervezésében, valamint irányításában.

Kalocsai Kinga a K&H-nál kezdte karrierjét, 2001-től pedig az EDS-nél folytatta pályafutását. A vállalat külső és belső kommunikációjáért és a marketingkommunikációért felelt. 2004 óta regionális feladatokat látott el, majd a vállalat off-shore stratégiájának globális kommunikációs menedzsere volt. Tanulmányait az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végezte, tanári diplomáját követően újságíró és tömegkommunikáció szakon szerezte másoddiplomáját, angolul és németül beszél.

Vörös Tibor
1996-ban csatlakozott a GE-hez, és a Consumer & Industrial magyarországi fényforrás divízió kompenzációs menedzsereként tevékenykedett. Az elmúlt 13 évben a humán erőforrás menedzsment különböző területein szerzett tapasztalatot a GE üzletágaiban betöltött pozíciókban:  2000-től Clevelandben, a Lighting központjában dolgozott, majd régióvezetői feladatokat látott el Európában. A Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karán diplomázott, angolul és németül beszél.

Kulcsszavak: GE +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50