Elküldött levelek visszahívása gomb a GMail-ben

Genda Csongor Zoltán, 2009. március 20. 18:04

A keresőóriás elektronikus levelezője újabb hasznos funkcióval bővült, a felhasználók mostantól megakadályozhatják a kiküldött levelek kézbesítését is.

Öt, négy, három, kettő egy... Pontosan ennyi idejük lesz az internetezőknek arra, hogy megszakítsák a továbbítási folyamatot. Igaz, ez kevés idő, ám sok esetben ez a néhány másodperc elegendő arra, hogy megbánjuk szavainkat, és a valós idejű verbális kommunikációval ellentétben mostantól a GMail-tagoknak lehetőségük lesz visszaszívni a meggondolatlanul kimondott mondatokat. A Google hónapok óta teszteli az Undo funkciót, ami mától elérhető a Labs menüpont alól. Alapból a GMail azonnal kiküldi a leveleket, ha viszont a felhasználók aktiválják az Undo opciót, akkor az e-mail tényleges továbbítása előtt öt másodpercük lesz rá, hogy közbelépjenek, és további szerkesztésre vagy törlésre visszahozzák az e-mailt.
A funkció csakis az angol felületen válik elérhetővé, tehát aki nem ezen a nyelven használja fiókját, annak először át kell váltania angolra, hogy élhessen a visszahívás lehetőségével.

Kulcsszavak: Google Gmail e-mail levelező

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50