Magyar szerver hosting cég kommunikációját segíti a Hochegger

Kovács Attila, 2009. június 11. 16:03

A hazai Dataneum szerverpark határozatlan idejű szerződést kötött teljes körű PR feladatok ellátására a Hochegger|COM Magyarországgal.

Az osztrák Hochegger bécsi központja külön IT területre specializálódott tanácsadókkal rendelkezik és olyan cégeknek ad helyileg, illetve regionálisan PR, kommunikációs tanácsokat, mint a Cisco Systems Austria, az SAP, a Mobilcom Austria, a Telecom Austria vagy a NOD32. A magyarországi Hochegger korábbi ügyfelei között megtalálható például az Alcatel-Lucent, a Kapsch, a BenQ-Siemens, jelenleg pedig a Hewlett-Packard. Az ügynökséget 2009. május 1.-től bízta meg a Dataneum, hogy lássa el Magyarország második legnagyobb szerverparkjának kommunikációs feladatait. A megbízó az adatközpont befektetője és kivitelezője a  Central European Capital Co., a Közép-Európai Tőkebefektetési Kft. (C.E.C.C.).

Az Atheneum Zrt. Kozma utcai nyomdájának helyén megépült adatközpont teljes körű b2b és b2c kommunikációját is a Hochegger magyarországi leányvállalata intézi. A cég meghívásos tenderen nyerte el a megbízást. ”Azért választottuk a Hocheggert, mert egy szakmailag felkészült és az iparágban tájékozott ügynökséggel szerettünk volna dolgozni.” – nyilatkozta Ágoston Attila, a beruházást elindító vállalkozás ügyvezető igazgatója. A megbízás különlegessége a határokon átívelő kommunikációban rejlik, hiszen a Dataneum szerver hosting szolgáltatása iránt külföldi cégek is érdeklődnek, amelyek Magyarországra szeretnék helyezni régiós adatközpontjaikat.

Kulcsszavak: marketing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36