Itthon is kaphatók a Fujitsu "0 wattos" PC-i

forrás Prim Online, 2009. július 14. 13:26

Hazánkban is kaphatóak a Fujitsu Technology Solutions világon elsőként bemutatott „0 wattos” PC-i, a szintén 0 wattos monitorokkal együtt pedig teljessé vált a vállalat környezettudatos termékskálája. A 0 wattos PC-k egyáltalán nem fogyasztanak energiát kikapcsolt, illetve hibernált állapotban, viszont ilyenkor is zavartalanul adminisztrálhatóak. Ezzel megszüntetik az energiapazarlást, költséget takarítanak meg és a környezetet is védik. A 0 wattos funkció az ESPRIMO E7935 0-Watt és ESPRIMO P7935 0-Watt modellekben elérhető.

Az eszköz automatikusan átáll 0 wattos készenléti üzemmódba – tehát ehhez nem kell gombbal kikapcsolni, vagy leválasztani az elektromos hálózatról. Ha a PC-t normál munkaidőn kívül kell adminisztrálni (pl. szoftverfrissítéshez), a rendszergazda meghatározhatja azt az intervallumot, amelyben a PC automatikusan várja a frissítést. A beállított időtartam végén a gép visszaáll 0 wattos készenléti üzemmódba. A felhasználó a gép előlapján található normál kapcsológombbal indíthatja el újra a PC-t.

Az ESPRIMO E7935 és az ESPRIMO P7935 0 wattos változatai kisméretű fekvő házas és mikrotorony kivitelben kaphatók, azonos konfigurációkkal, azonos áron és azonos szoftver image kompatibilitással. Ennek köszönhetően azonos szoftver image használatával telepíthetők a különböző formai megjelenésű PC-k, tehát a felhasználónak nem kell méretválasztásban kompromisszumot kötnie az egységes vállalati szoftver infrastruktúra védelmében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50