Az Agnitum Outpost már a Windows 7 RC-t is védi

forrás Prim Online, 2009. július 23. 12:43

Az új, július 22-én megjelent Outpost 6.7 Firewall, Security Suite és Antivirus már a Windows 7 RC felhasználóit is képes védeni. A termékcsaládot ezenkívül még újabb felhasználói programokkal hangolták össze a zökkenőmentes működés érdekében.

Az Outpost 2009 termékcsalád három, egymás elemeire épülő megoldásból áll. Az Agnitum Outpost Firewall megbízható internetes adatforgalom-ellenőrzést, behatolás elleni védelmet, kémprogramvédelmet és tartalomszűrést. Az Outpost Security Suite teljes körű biztonsági megoldás, a tűzfal és kémprogramvédelem mellett spamszűrővel és extra gyors víruskeresővel is fel van szerelve. A legújabb fejlesztésű Outpost Antivirus villámsebes kémprogram- és víruskereső. Mindhárom szoftver a saját rendszer védelmét is biztosítja, azaz megakadályozza, hogy a védelmi vonalon esetleg átcsúszott, vadonatúj kártevő (nulladik napi fenyegetés, zero day threat) a számítógép létfonotsságú állományait módosítsa vagy törölje.


Az Outpost 6.7-es verziója legfontosabb fejlesztései a következők (ahol nincs külön jelölve, ott a fejlesztés mindhárom szoftverre vonatkozik):


·    Windows 7 támogatás (Release Candidate, azaz hivatalos megjelenés előtti verzió), emellett stabilan fut a Vista és a Windows Server 2008 legutóbbi szervízcsomagjaival 32 és 64 bites operációs rendszeren is
·    továbbfejlesztett kártevőkereső motor és heurisztikus szűrő a hatékonyabb kártevővédelem érdekében
·    továbbfejlesztett Önvédelem és Rendszervédelem új meghajtóprogram-betöltődés szűrők hozzáadásával
·    még fejlettebb tartalomszűrés, mely immár teljesen kompatibilis a P2P kliensekkel és a rich-media (videó, hangfájlokat és flash-animációt tartalmazó) weboldalakkal is (Outpost Firewall és Outpost Security Suite)
·    a téves portvizsgálat riasztások számának drámai csökkenése a Támadásészlelés modulban (Outpost Firewall és Outpost Security Suite)
·    sebességnövekedés a Vista SP1/SP2 és a 64-bites Windows rendszereken
·    még stabilabb hálózati működés az internetkapcsolat megosztása, a nyomtatómegosztás és a VMWare-t használó számítógépek esetén (Outpost Firewall és Outpost Security Suite)
·    a Tanuló és a Játék üzemmód még inkább a felhasználók igényeihez szabása

Az Outpost 6.7-et teljesen kompatibilisssé tették a következő programokkal:


·    biztonsági eszközök - Windows Firewall, Vista UAC
·    böngészők - újratervezett Outpost Gyorshangoló beépülő modul, már a 64-bites Internet Explorer 8-hoz is
·    támogatott email kliensek az eddig védett Outlook, Outlook Express és a Thunderbird mellett - The BAT!, Incredimail
·    P2P kliensek - EMule, mTorrent
·    fordítóeszközök - ABBYY Lingvo X3, TranslateIt!
·    zene és képernyőolvasó szoftverek - AIMP, Imeem.com, Jaws
·    minden videó lejátszó és PC-játék teljes képernyős üzemmódban

Az Agnitum az Outpost szoftvereket továbbra is teljes funkcionalitással, 30 napig teszi ingyen elérhetővé. Az Outpost 6.7-es verziók egyelőre idegen nyelven érhetők el a gyártó oldalán, a magyar verziók elkészítése folyamatban van.
A termék magyar nyelvű honlapja: www.agnitum.hu
 

Kulcsszavak: Agnitum security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36