Magyarul elérhető az egyik legnépszerűbb online kereskedési rendszer

MTI Sajtóadatbank, 2010. március 16. 09:52

A magánbefektetők eddiginél szélesebb rétegei számára válhatnak elérhetővé a globális áru- és kötvénypiacok a Market Star kereskedési platform magyarországi megjelenésével.

A világon legrégebben kifejlesztett és legelterjedtebb globális kereskedési platform magyar nyelven elérhető a Buda-Cash Brókerháznál, amely az angliai központú online szolgáltató első
magyar kizárólagos partnere.

A rendszeren világszerte milliók kereskednek 4 kontinens 100 országának mintegy ötezer szolgáltatóján keresztül. A kereskedési platform elérést biztosít 30 tőzsde részvénypiacához, derivatív és nemzetközi árutőzsdei termékekhez, valamint a globális devizapiac
kontraktusaihoz.

A Market Star a kisbefektetők számára számos előnyt biztosít, ugyanis kicsik a kontraktusméretek, alacsony az induló tőkeigény, és a díjai is versenyképesek, továbbá a rendszer könnyen kezelhető és átlátható.

A Buda-Cash Brókerháznak nem ez az első online kereskedési szolgáltatása. A brókercég nem is hiánypótlónak szánta az új szolgáltatást, hanem a nemzetközi befektetési szolgáltatási piac kihívásainak próbál megfelelni. A piaci verseny ugyanis új korszakba lép, amelyben a szolgáltatások minősége, a kereskedési rendszerek fejlettsége és biztonsága, valamint a mindinkább ügyfélbarát megoldások döntik el a versenyt - vélik a társaságnál.

A Buda-Cash abban bízik, hogy a globális platform Nyugat-Európához hasonlóan itthon is a legkedveltebb kereskedési rendszere lesz a magánbefektetőknek. A befektetési kedvet fokozhatja, hogy az idén januártól kedvezően változtak az adózási feltételek, és a tőzsdén kívüli ügyletekre is a tőzsdei befektetésekkel azonos adózási szabályok vonatkoznak. Ez elősegítheti a kereskedési platform kínálatának teljesebb kihasználását.

Kulcsszavak: e-commerce

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14