Gyors és olcsó út egy best-of-class pénzügyi szoftverhez

forrás Prim Online, 2011. január 3. 15:50

A UNIT4, a világ vezető, változáskövető ERP és pénzügyi menedzsment szoftvereket szállító vállalata bejelentette, hogy elérhetővé vált a Coda Cloud Rebel, a Coda termékportfolióját kiegészítő, best-of-class pénzügyi szoftver-elérési opció, amely olcsó, hosztolt felhasználási lehetőséget biztosít. Azon pénzügyi- és vállalatvezetők számára nyújt megoldást, akik teljes szabadságot szeretnének élvezni az igényeiknek megfelelő speciális megoldások kiválasztásában és ezek felhasználási módjában (szoftver telepítése az adott vállalat telephelyén, szoftver használata cloud alapokon, vagy e kettő ötvözésével: szoftver használata „hibrid” jelleggel).

A Coda Cloud Rebel a UNIT4 népszerű Coda Financials termékéhez kapcsolódik, amelyet jelenleg több mint 2900 vállalat használ világszerte és amelyet a világ pénzügyi vezetői több mint 30 éve a piac legátfogóbb és legegyüttműködőbb pénzügyi szoftvermegoldásának tartanak.

Az új cloud felhasználási opciót Bostonban mutatták be először a világ vezető technológiai elemzői előtt, mint a UNIT4 új, „Independece Stratégiájának” egyik elemét, amely újabb alacsony költségű, változáskövető megoldásokat kínál a folyamatos változásban élő vállalatok (Businesses Living in Change – BLINC) számára. A Coda Financials közismerten kiválóan képes együttműködni más üzleti szoftverekkel, amely lehetővé teszi a függetlenségre törekvő felhasználók számára, hogy saját egyedi igényeiknek megfelelően válasszák ki és integrálják megoldásaikat. Ideális választás azon vállalatok számára, amelyek vállalategyesülések, felvásárlások, új pénzügyi szabályozások bevezetése, vagy átszervezések előtt állnak.

A Coda Cloud Rebel biztonságos működést és választási lehetőségeket kínál
A Coda Cloud Rebel számos hosztolt számítástechnika modellben és környezetben alkalmazható:

    Virtual-Machine (VM) környezet:
A Coda Cloud Rebel többféle hardware-telepítési lehetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kívánság szerint szabadon váltsanak a cloud-alapú és a helyi informatikai környezetek között, az alábbi variációk szerint:
-    Belső Privát Cloud rendszer (a vállalatok a saját hardware-üket optimalizálják)
-    Külső Privát Hibrid Cloud rendszer (a vállalatok külső hardware opciók előnyeit élvezik)
-    Hibrid rendszer (a fentiek bármilyen kombinációja)


    Privát Cloud Környezet: A Coda Cloud Rebel hosztolását a UNIT4 Hybrid Computing Központja kezeli, amely a Coda Financials ügyfelei számára csupán egyetlen kapcsolati pontot igényel, biztosítja a szükséges szerződési feltételeket és szolgáltatás szinteket, egy központosított rendelkezési/jelentéskészítési központot, felhasználói IT támogatást és egy telefonos/email-es , illetve önkiszolgáló portál támogatást. A vállalati adatok kezelése/hosztolása céljából 2 féle hibrid privát cloud opció érhető el:
- UNIT4 Hybrid Computing Központ
- Iparág-specifikus hosting központok.

A szoftverek hosztolása a Telecity adatközpontjaiban történik, amely Európa vezető adatközpont kezelője. Minden adatközpont és IT szolgáltatási tevékenység ISO-27001 minősítéssel rendelkezik.

    Redundáns WEB Gerinchálózat és Adattároló Komponens: Ez a hatékony rendszervédelmi megoldás a UNIT4 Hybrid Computing Központjának legelőnyösebb szolgáltatásait ötvözi a Telecity gerinchálózatával. E műveletek magas szintű hozzáférhetősége teszi lehetővé azt is, hogy a rendszert abban a pillanatban lekapcsolják, amint probléma adódik. A száloptikás vezetékek egy addicionális monitoring réteget biztosítanak, amely azonnali kombinált hibaelhárítást és adatvisszanyerést tesz lehetővé.
 

Kulcsszavak: UNIT4 pénzügy ERP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50