Egy hatékony nap - 5. Keresőmarketing nap

forrás Prim Online, 2011. november 16. 14:11

Már megint egy unalmas konferencia? Megengedhetnénk ezt magunknak? Ugye, nem! Nincs arra senkinek ideje és pénze, hogy egy napot feleslegesen töltsön el. Éppen ezért úgy kezdtük a konferencia tervezését, hogy kidobtunk minden unalmas és semmitmondó témát, és kerestünk egy olyat, amit különösen fontosnak tartunk.

Ez pedig a hatékonyság.
 
Az idei Keresőmarketing nap egyértelműen a hatékonyság jegyében szerveződik: rövid, pörgős előadások, a hatékony hirdetési megoldásokkal kapcsolatos témák és nem utolsó sorban költséghatékony árak jellemzik.
 
A konferencia kezdésére, a felütésre, Réz Andrást kértük fel. Az IAB elnök Novák Péter megnyitója utáni előadásában választ fogunk arra is kapni, miért nemcsak a közösségi média a világ, miért kell megismernünk és megtanulnunk sok más hirdetési eszközt is.
 
A nap folyamán előadások és beszélgetések fognak elhangozni a keresőhirdetések, a kattintás alapú hirdetések, a keresőoptimalizálás és a partnerprogramok világából. Olyan, hazai közönség előtt még el nem hangzott információkat is megismerhetünk, hogy hogyan működik a világ egyik legnagyobb felnőtt tartalmakat előállító vállalatának, a JasminMedia-nak a partnerprogramja. Megismerhetjük a megújult Google Analyticset, és előadásokat hallhatunk arról is, mitől válik használhatóvá egy weboldal vagy webes szolgáltatás saját keresője.
 
A Keresőmarketing napon három olyan beszélgetés is lesz, amely a konferencia legfontosabb témáit dolgozza fel: az affiliate programokat, a keresőoptimalizálást és a kereső (ppc) hirdetéseket. Mindhárom beszélgetés elsősorban a résztvevőkre épít, tőlük várják a szervezők a kérdéseket, és azt kiegészítik olyan témákkal, amelyek az aktuális trendeket, újdonságokat is feldolgozzák.
 
És hogy kinek szól a konferencia?
 
Önnek, ha
  • Szokott hirdetni a Google-ben, az ETARGET-en vagy a Facebook-on
  • Elsősorban a hatékony hirdetések érdeklik
  • Kis céget vezet, nagyobb cégnél marketinges
  • Online ügynökségnél dolgozik
  • Nem online ügynökségnél dolgozik
  • Ügynökségnél szeretne dolgozni...
  • Saját weboldalt üzemeltet
  • Szeretne találkozni a szakma hazai szakértőivel
 
Jöjjön el, november 18-ig kedvezményes áron!
 
Bővebb információ és jelentkezés: http://keresomarketingnap.
Kulcsszavak: marketing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50