Legjobb partnereit díjazta a Symantec

forrás Prim Online, 2012. január 6. 10:54

A Symantec Magyarország évnyitó rendezvényén a kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnereit és disztribútorait díjazta. Az eseményen Teasdale Harold, a nemzetközi vállalat country managere értékelte az adatbiztonsági iparágban várható trendeket. A szoftvervállalat 30 éves jubileumi évét indító exkluzív rendezvényen a Symantec és partnerei támogatásával ismét megrendezték az Újévi Koncertet , az ICT piac hagyományos rendezvényét.

Az előző esztendő teljesítménye alapján a Symantec Magyarország négy partneri és három disztribútori díjat osztott ki, igazodva a Symantec portfólió megoldásaihoz.

Partneri díjak
A Symantec számára kiemelt fontosságú ügyfeleik elégedettsége, ezért partnereik együttműködését is szeretné kiemelten jutalmazni. A partnerek között az Ügyfélelégedettség-specialista kategóriában a legmagasabb megújítási arányt szoros versenyben a Walton System House Kft (WSH) teljesítette 2011-ben, amelyet a biztonságtechnológiai vállalat kiemelt díjjal jutalmazott.
A Symantec akvizíciós politikája, szoftverfejlesztései és partneri stratégiája terén nagy hangsúlyt fektet az elmúlt néhány év egyik leggyakrabban tárgyalt IT és üzleti biztonsági kérdésére, az adatszivárgásra. A vállalat új partnerprogramjában meghatározó elem a specializálódás, a fontos témákban elmélyülő Symantec partnerek képzése. Az Adatszivárgás-védelem specialistája kategóriában 2011-ben a legnagyobb fókuszt, a legtöbb aktivitást és a legmagasabb számú induló és futó projektet magáénak tudó Compliance Data Systems (CDSYS) lett idén.
A másik legfontosabb terület az üzletmenet folytonossága. A Veritas 2005-ös felvásárlásával a Symantec a végpontok mellett belépett az adatközpontok világába is, és a korábban Veritas néven ismert, gyártófüggetlen szerver- és tárolómenedzsment-megoldásokkal jelent meg a piacon. A megoldások mind ugyanazt a célt szolgálják: maximalizálni az üzletmenet folytonosságát, minimalizálni a leállás kockázatát, költségeit és időtartamát. 2011-ben Magyarországon az Adatközpont menedzsment specialista a területen kimagasló szakértelemmel a legtöbb komplex projektben nagy sikerrel teljesítő Sysman lett.
A specializálódás mellett nagyon fontos, hogy a Symantec partnerek a lehető legszélesebben ismerjék és képviseljék a teljes portfóliót a piacon. Mivel a Symantec paradigmaváltó megközelítése nem az eszközökre, hanem az adatok védelmére összpontosít, ezért a portfólió is olyan megoldásokból áll össze, amellyel teljes egészében megvalósítható az átfogó adatvédelem. Ennek megfelelően külön díjazták idén azon partnereket, akik képzett szakembereik segítségével, kizárólag a Symantec portfóliójával integrált megoldást nyújtanak ügyfeleinknek. 2011-ben az Átfogó Symantec szaktudás díját a Symmetria kapta.

Disztribútori díjak
Az aktivitás díjat az a Symantec-disztribútor kapja, aki a legjelentősebb piaci jelenlétet biztosítja a Symantec forgalmazási jogainak. Az Aktivitás díj idei nyertese: Ingram Micro Hungary, amely viszonteladói bónuszprogramjaival, célzott partneroktatásaival, különleges eseményeivel és online programjaival építi szoftveres partneri közösségét, különös figyelmet fordítva a Symantec megoldásaira.
A Symantec megkülönböztetett figyelmet szentel az ügyfélelégedettség mérésének. A válság éveiben különösen felértékelődik a meglévő ügyfelek lojalitása, illetve a meglévő installációs bázis megtartása. Az Ügyfélelégedettség díjat rendkívül szoros versenyben a Business Software Center Kft. (BSC) nyerte, 95%-os Symantec licencmegújítási aránnyal 2011-ben.
 Az Innováció-díjat annak a Symantec-disztribútornak ítélik, aki egy adott termékcsaládra – a Symantec adatközpont-menedzsment portfóliójára – összpontosítva újító, paradigmaváltó piaci megközelítést alkalmazott különleges partneri műhelymunkával és projektalapú üzletfejlesztési modelljével. Az Innováció díj nyertese idén az Apcom Hungary.

Kulcsszavak: díj Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50