Megújul a PayPal.com

forrás Prim Online, 2012. július 4. 13:26

A világ vezető online pénzügyi szolgáltatója, a PayPal megújította portálját, a www.paypal.com-ot. A frissített weboldal az Egyesült Államok-beli felhasználók számára már elérhető, de fokozatosan minden országban bevezetik az új weblapot. A világ legnépszerűbb online fizetési portáljának új külseje a PayPal marketing, design és fejlesztési divíziójának közös munkája.

A PayPal.com jelenleg a 18. legnépszerűbb honlap az Egyesült Államokban az Alexa, online mérésekkel foglalkozó vállalat szerint. A megújult oldal jelentősen egyszerűsödött elődjéhez képest, ami részben annak köszönhetően, hogy a fejlesztők folyamatosan figyelemmel kísérték a felhasználói visszajelzéseket.


Az új verzióban még egyszerűbb lett a bejelentkezés, az átláthatóbb és korszerűbb menüknek és cimkéknek köszönhetően pedig jelentősebb gyorsabb lett a navigáció. Újdonság még az „Explore” gomb, amelyre kattintva bárki megismerheti a vállalat legfrissebb innovációit és megoldásait. Az új oldal célja, hogy még hatékonyabban segítse a felhasználókat abban, hogy bárhol is vannak gyorsan, egyszerűen és biztonságosan férhessenek hozzá pénzükhöz.

 


„Az emberek mindenhol az egyszerűségre törekszenek: az életükben, a munkájukban és minden interakciójuk során. Mi a PayPal-nél azzal szeretnénk jobbá tenni felhasználóink életét, hogy közelebb hozzuk hozzájuk azokat a dolgokat, amikre vágynak. Azért dolgozunk, hogy minél több termék és szolgáltatás legyen elérhető biztonságos és egyszerű pénzügyi rendszerünkön keresztül” – nyilatkozta David Marcus, a PayPal elnöke.


Az arculat megújulása része a PayPal azon törekvésének, hogy egyszerűsítse saját szervezetét. David Marcus, a vállalat közelmúltban kinevezett elnöke szerint a PayPal-nek dedikált termékfejlesztő csapatokra van szüksége, amelyekben a legjobb mérnökök, a legkreatívabb tervezők és a leghatékonyabb termékmenedzserek dolgoznak együtt a legjobb szolgáltatásért. A PayPal termékfejlesztő csapatokat a PayPal mobile korábbi vezetője, Hill Ferguson irányítja majd.

Kulcsszavak: onlineszolg PayPal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50