Új vezető az energetikai rendszereket fejlesztő IP Systems élén

forrás: Prím Online, 2013. április 9. 10:42

Stratégiai fordulóponthoz érkezett a közelmúltban több innovációs díjat begyűjtő IP Systems. Az energetikai szoftvereket fejlesztő, magyar tulajdonú vállalat új vezetőt nevezett ki, és ezentúl a termékképzésre koncentrál.

Új vezetés alatt, új stratégia mentén folytatja az energetikai szoftverek fejlesztését az IP Systems. „Elérkezett az ideje, hogy a termékképzésre koncentráljunk, ami a hazai piacbővítés mellett a külföldi terjeszkedés alapja lehet” – jelentette be a vállalatot 2008 óta vezető Füzi Ákos, aki a stratégiaváltással párhuzamosan az irányítást Hock Tamásnak adja át, s a továbbiakban tulajdonosként vesz részt az IP Systems életében.

A jelenleg több mint 50 fejlesztőt és üzleti elemzőt foglalkoztató IP Systems vezetését átvevő szakembernek fejlesztési igazgatóként és alapító tagként már a kezdetek óta meghatározó szerepe volt a vállalatban. Nevéhez fűződik többek között a Földgázszállító Zrt. számára fejlesztett, több innovációs díjat nyert Napi Földgáz- és Kapacitáskereskedelmi Piac kifejlesztése.

Hock Tamás programozóként kezdte pályafutását, az IP Systems megalapítása előtt a Synergon vezető fejlesztőjeként dolgozott. Közgazdasági programozó matematikusi diplomája mellett a Budapesti Corvinus Egyetemen energiagazdálkodási specialista végzettséget is szerzett. A szakember a Földgázszállító Zrt. informatikai platformja mellett a MOL Energiakerekedő Zrt. és a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. energiakereskedelmi rendszerének kialakításában is részt vett.
 

Kulcsszavak: CIO IP Systems

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50