Mobil nyomtatásban erősít a HP

forrás: Prím Online, 2013. október 2. 08:30

A HP biztonságos mobil nyomtatási megoldásokat, új egyfunkciós és multifunkcionális nyomtatókat (MFP), szkennereket és olyan megoldásokat jelentett be, amely egyszerűsíti a digitális folyamatokat és hatékonyabbá teszi a munkát.

Egyszerűbb és biztonságosabb nyomtatási megoldások 


2015-re a munkaerő 37 százaléka lesz mobil, ezért egyszerűen használható, hatékonyabb és a biztonsági kockázatokat csökkentő megoldásokra van szükség.Új HP mobil nyomtatási megoldások


·    A HP 1200w Mobile Print Accessory és a HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleettel, lehetővé válik a közvetlen vezeték nélküli és kis hatótávolságú kommunikáción alapuló (NFC) érintéssel történő nyomtatás okostelefonról, táblagépről, notebookokról 40 millió HP LaserJet és Officejet felhasználó számára. Ezek a kiegészítők elérhető árúak és könnyen installálhatók USB-n keresztül, vagy az eszköz hardverének integrált bővítőhelyébe (HIP - hardware integration pocket) helyezve.

·    A HP LaserJet Enterprise M800 sorozat az iparág első A3-as vállalati nyomtatója és MFP flow sorozata érintéssel történő nyomtatással és közvetlen vezeték nélküli kapcsolattal. Ezekkel az eszközökkel egyszerűbb a biztonságos nyomtatás, mert bármilyen NFC-vel rendelkező okostelefonról, vagy táblagépről egyetlen érintéssel indítható. Ebben a sorozatban a HP Colour LaserJet Enterprise flow MFP M880 és a HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 tartalmazza a HP Flow dokumentumkezelő technológiáját a gördülékenyebb folyamatkezelés érdekében.

·    A HP LaserJet Enterprise M806 és a HP Colour LaserJet Enterprise M855 szintén alkalmasak az érintéssel nyomtatásra az NFC és közvetlen vezeték nélküli technológiának köszönhetően.

·    A HP Colour LaserJet Enterprise M750 sorozattal a vállalati dokumentumok professzionális színes nyomtatása könnyíthető meg többféle papírméretben egészen SRA3 méretig.

·    A HP LaserJet Pro M435nw MFP kivételes sebességű nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra képes A3-as méretig választható érintőképernyővel és közvetlenül dokumentumtárba szkenneléssel. Szerény helyigényének köszönhetően praktikus.

·    A frissített HP ePrint Enterprise jobb kapcsolatot és kibővült eszköztámogatást jelent a mobil eszközök menedzselésében.
A biztonságos nyomtatás érdekében a HP elérhetővé tette Blackberry 10-en az ePrint Enterprise alkalmazást, ahogy az Android és iOS verziókat is a Good alkalmazáshoz. Emellett bizonyos mobil eszközökön a HP ePrint Enterprise szerver szoftver támogatja a WiFi alapú nyomtatást az eredeti nyomtatási útvonalon.

·    A HP Capture és Route 1.3 iOS és Android mobil ügyféltámogatást nyújt, hogy könnyebben és pontosabban kezelhető, frissíthető és tárolható legyen az információ. Emellett, a HP Officejet Pro X és más HP eszközök felhasználói közvetlenül szkennelhetnek Google Docs-ba.A HP bővíti LaserJet portfólióját


A HP kibővített üzleti nyomtató portfóliójában található a HP első vállalati Flow lapolvasója és a HP eddigi legkisebb MFP-je:

·    HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2: Ezzel az asztali lapolvasóval számos formátumban szkennelhet a felhasználó és közvetlenül a felhőbe, hálózati mappákba, vagy SharePointra küldheti dokumentumait. A HP Easy Scan in-box szoftverrel profilok alakíthatók ki, amelyekben a dokumentumok beolvasási paraméterei tárolhatók, hogy egy gombnyomással indítható legyen a szkennelés. A HP EveryPage technológiával pedig egyetlen oldal sem vész el a szkennelés során.

·    A HP LaserJet Pro MFP M125/M127sorozatban található a HP legkisebb MFP-je monokróm nyomtatással szkennelési, fénymásolási lehetőséggel. Műfaján belül ez az első darab, amelyikhez 3-inches (7.6 cm) színes érintőképernyő válaszható.

·    A HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 sorozat a kkv-k megnövekedett munkaigényéhez illeszkedő tradicionális MFP nyomtató. A szervezet dokumentum menedzsment hubjaként is szolgál olyan felhőalapú szolgáltatásokhoz kapcsolódása révén, mint a Google Docs vagy a Box.net.

·    A HP Embedded Capture új szerver nélküli megoldás, mellyel a felhasználók szkennelési igényeiket saját munkaritmusukhoz igazíthatják.

·    A frissített HP Access Control 13.0 biztonsági megoldás többek között magában fogalja a HP Officejet Pro X sorozat támogatását és a nem HP eszközök számára pedig biztonságosabb pull nyomtatást, valamint hitelesítést.

További információ itt érhető el: www.hp.com/go/CommercialPPSFall2013.

Magyarországon elérhető termékek 

A HP 1200w Mobile Print Accessory 2013. november 15-étől, míg a HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleet 2013. december 2-ától kapható itthon.
A HP LaserJet Enterprise M880 és a HP Colour LaserJet Enterprise M750 sorozat 2013. november 1-jétől lesz elérhető.
A HP LaserJet Enterprise M830 2013. október 1-jétől lesz kapható itthon.
A HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2 már kapható a boltokban.
A HP LaserJet Pro MFP M125/M127 sorozat és a HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 2014. február 1-jétől vásárolható meg.
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38