Karrierexpo - állásbörze a Corvinuson szerdától

MTI Sajtóadatbank, 2013. október 9. 09:50

Közel ezer állást és szakmai gyakorlatot kínál a Karrierexpo állásbörze szerdán és csütörtökön a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Az intézmény közleménye szerint az országos integrált állásbörzére diplomázókat, valamint friss és fiatal diplomásokat várnak. A KarrierExpón csaknem ötven munkáltató kínál ezer állást és szakmai gyakorlatot. A rendezvényre 6-8 ezer álláskeresőt várnak 40 hazai és külföldi felsőoktatási intézményből. Főleg pénzügyi, informatikai, értékesítési, HR-, számviteli, kontrolling, logisztikai, műszaki és marketingpozíciókra keresnek friss és fiatal diplomásokat, a gyakornoki és vezető-utánpótlási programok mellett - írták. Ugyanakkor nemcsak a konkrét ajánlatokra, hanem a hosszabb távú karriertervezés szempontjaira is figyelnek. A rendezvényen, valamint az állásbörzét megelőző felkészítő programokon több száz diplomázó és diplomás életpálya-tervezését segítik karrier- és stílustanácsadással, grafológiai gyorselemzéssel, cégprezentációkkal, tesztekkel. Idén újdonsága a rendezvénynek az ÉrTED pódium, ahol 6-18 perces előadásokat tartanak a cégek.
 

A Karrierexpo a két nap alatt 10-től 17 óráig az egyetem Fővám téri épületében várja a látogatókat.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tőzsdére készül a zöld Bitcoin bányászatot forradalmasító magyar techcég

Ritka az az együttállás, amikor a technológia és az energiatudatosság tökéletes szinergiában működik, ezt sikerült megvalósítania az utóbbi évek egyik legsikeresebb energetikai startupjának, az Enerhash Technologies Zrt-nek. A cég innovatív megoldása a megújuló erőművek többletkapacitásait használja kriptobányászatra, méghozzá károsanyagkibocsátás nélkül. A magyar techcég eddig közel 3 milliárd forint értékű magánbefektetést kapott infrastruktúra-fejlesztésre és adatközpont-beruházásra, tavalyi árbevételük meghaladta az 510 millió forintot, de idén már ennek a megduplázása a cél. Következő lépésként pedig gőzerővel készülnek a részvénykibocsátásra – első körben a BÉT XTEND tőzsdén.

2023. június 10. 12:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39