Új Samsung monitorok az európai piacon

forrás: Prím Online, 2014. január 31. 11:14

A Samsung Európában is bemutatta új monitorjasit, köztük az UD590-es, az SD590-es, az SD390-es és az SD391-es modelleket. A készülékek mindegyike a monitor technológia legfrissebb újításait nyújtja a nem mindennapi esztétikai kialakítás és gazdag funkcionalitás mellett. 

Az UD590-es UHD monitor részletgazdag, nagy pixelsűrűségű képet és meglepően valóságos színeket garantál. Életszerűen, rendkívül pontos színhűséggel képes megjeleníteni a tartalmakat. Az SD590-es modern, minimalista formával, rendkívül vékony, szinte láthatatlan kávával, míg az SD390-es és az SD391-es elegáns dizájnnal és kék színnel világító kávával  érkezik.

 

„Az új monitorok a fogyasztók és a vállalkozók részéről jelentkező egyre növekvő igényeknek tökéletesen megfelelnek. Ők pedig jobb felbontást, tökéletesített képminőséget, egyedi kialakítást és a legjobb multimédiás szórakoztató funkciókat keresik” – mondta Jeong-hwan Kim, a Samsung Electronics Vizuális Kijelzők üzletágának elnökhelyettese.

 

UD590-es UHD monitor

A 27"-os UD590, oldalról

 

Ha a Samsung 28 colos UD590-es UHD monitorát választják, a fogyasztók már most hazavihetik a Samsung legmodernebb 4K UHD technológiáját, amely a Full HD (FHD) kijelzőknél négyszer jobb felbontást kínál. Az 1 ms-os válaszidejével az UD590-es tökéletesen és problémamentesen, szellemkép nélkül és elmosódás-mentesen jeleníti meg a filmeket, játékokat és az online tartalmakat a tökéletesen valósághű vizuális élmény érdekében. Az UD590-es modell egyedülálló színminőséget nyújt, mivel képes egy milliárd színt megjeleníteni, ami 64-szer több, mint a normál monitoroké. UHD upscaling technológiával is felszerelték, amely az alacsony felbontású tartalmakat UHD-szintű képminőséggé alakítja át, és élesebb képet biztosít.

 

Az UD590 modern multitasking technológiát is kínál: a Samsung Picture in Picture (PIP) 2.0-t, amely FHD felbontásig támogatja a megjelenített tartalmakat, valamint a Picture by Picture-t (PBP), amely képes két számítógépet és egy monitort natív felbontás mellett összekötni. Olyan játék üzemmód opcióval is rendelkezik, amely a sötét és homályos képet világossá és tisztává teszi, valamint egy DisplayPort csatlakozótés két HDMI bemenetet biztosít a számítógépek és a különféle AV készülékek csatlakoztatásához.

 

Az UD590 monitor képes megjeleníteni az UHD tartalmakat olyan játékkonzolokról, mint az 1.4-es verziójú HDMI portot használó Xbox egy és PlayStation 4.

 

UD590, 28"

 

SD590-es monitor

 

A 23,6 colos és 27 colos, minimalista dijáznnal érkező SD590-es monitorok lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy teljes figyelmükkel a tartalomra összpontosítsanak. Az SD590-es csaknem láthatatlan, szupervékony kávával büszkélkedhet, aminek köszönhetően a felhasználók még nagyobb hasznos képernyő-felületet élvezhetnek.. Ezt egészíti ki a modern és igényes, fémes kivitelű, T-alakú tartóállvány, amely azt az érzetet kelti, mintha a monitor a levegőben lebegne.

 

Az SD590-es kiváló képminőséget nyújt, mivel a panel széles látószöge változatlan színhűséget és kontrasztarányt tesz lehetővé a felhasználók számára akár 178 fokos szögből is. A Magic Upscale technológiának köszönhetően a felhasználók még az alacsonyabb felbontású tartalmakat is jobb képminőségben élvezhetik, mivel ez biztosítja a képek FHD-ba való hibátlan felkonvertálását. Az SD590-es játék üzemmóddal, valamint D-sub és két HDMI bemenettel is rendelkezik.

 

SD590, 27"

 

 

SD390-es és SD391-es monitorok

 

A Samsung új, saját fejlesztésű Touch of Color (ToC) kialakításával a stílusos, 23,6 colos és 27 colos SD390-es (fekete) és az SD391-es (fehér) monitor bármely szoba éke lehet. A keskeny káva meleg kék színnel világít. Ugyanakkor a vékony, kecses kijelző, valamint az átlátszó, kristálytiszta tartóelem igényes és ízléses kinézetet kölcsönöz a készüléknek.

 

A monitor széles látószöget, Magic Upscale technológiát, FHD felbontást, játék üzemmódot kínál, és D-sub és HDMI bemenettel is felszerelték.

 

SD390, 27"

Kulcsszavak: Európa monitor Samsung

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG bemutatja legújabb, továbbfejlesztett Ultra szériás monitorait

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a prémium monitorok piacán új, a 2021-es CES kiállításon debütáló Ultra monitoraival. A gamerek, digitális művészek és professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva a legújabb UltraGear, UltraWide és UltraFine szériás kijelzők magas szintű hatékonyságot és szórakozási élményt kínálnak, így otthoni és irodai használatra is tökéletesek.

2021. január 16. 18:15

Terjeszkedik az LG a globális e-sport-piacon

Az LG Electronics (LG) megerősíti jelenlétét a gyorsan növekvő globális e-sport-piacon, mégpedig a világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kialakított partnerségi együttműködés révén. A két vállalat együtt dolgozik majd azon, hogy az LG kategóriavezető UltraGear gaming monitorainak segítségével fejlődhessen tovább a nemzetközi e-sport-színtér.

2021. január 16. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás