Három új Canon imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készülék

forrás: Prím Online, 2014. április 2. 08:28

A Canon  három új helytakarékos, A/4-es, színes multifunkciós eszközzel (MFD) bővítette népszerű imageRUNNER ADVANCE kínálatát. Az új, helytakarékos színes A/4-es modelleknek – az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF – köszönhetően mostantól a kis munkacsoportok is kihasználhatják a Canon díjnyertes dokumentumkezelési megoldásainak előnyeit.

Intelligensebb dokumentumkezelés


Az A/4-es imageRUNNER ADVANCE sorozat minden tagja ugyanazokat a fejlett, hatékony és könnyen használható szolgáltatásokat nyújtja, mint A/3-as társaik.


Az imageRUNNER ADVANCE MEAP és MEAP Web alkalmazásplatformnak, illetve a Canon díjnyertes szoftvereinek köszönhetően az új eszközök gyors és nagy teljesítményű kimenetkezelést és beviteli munkafolyamatokat kínálnak. A mobil munkastílus (például a mobileszközökről történő nyomtatás, vagy a felhőbe végzett szkennelés) támogatásával ezek az eszközök jövőálló megoldást kínálnak a szervezetek befektetéseinek védelmére, illetve segítenek abban, hogy az ügyfelek útközben is hatékonyan dolgozhassanak digitális és papír alapú dokumentumokkal egyaránt.


Az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF a csúcsminőségű színes nyomatokat maximum 35 lap/perces sebességgel állítja elő, papírtárolási kapacitása pedig elérheti a 2300 lapot. Az ismerős és személyre szabható imageRUNNER ADVANCE felhasználói felület, illetve a kényelmesen használható 7 hüvelykes érintőképernyő kombinációja garantálja az egyszerű használatot a végfelhasználó számára.


Költségek és biztonság jó kezekben


Az új eszközök bármilyen szervezet igényinek megfelelő, méretezhető biztonsági szolgáltatásokat és költségkontrollt kínálnak az olyan szokásos funkcióktól kezdve, mint az intelligens felhasználói hitelesítés és funkciószint-szabályozás, az olyan kifinomult lehetőségekig, mint az adatvesztés elleni védelem (DLP). A Canon különleges Universal Login Manager megoldása (ULM) nagyvállalati szintű jelentéskészítési és hozzáférés-kezelési szolgáltatásokat nyújt a kisebb vállalkozásoknak is - mindezt úgy, hogy kiszolgálóra sincs szükség. Az ULM a használatot és a költségeket is teljesen áttekinthetővé teszi felhasználónkénti bontásban, illetve lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb biztonság és a költségek jobb kézben tartása érdekében felhasználói szintű korlátozásokat lehessen bevezetni. Ha ennél többre van szükség, a Canon uniFLOW platformjával a kimenetek teljesen központosított módon felügyelhetők és ellenőrizhetők. Ez olyan fejlett funkciókat kínál, mint a DLP és a szabályokkal vezérelt útválasztás.


Hatékony felügyelet és integráció


A teljes imageRUNNER ADVANCE flottára jellemző egységes felhasználói élmény és zökkenőmentes működés egyszerűbbé teszi az eszközök felügyeletét, beállítását és üzemeltetését. Azzal, hogy ehhez a multifunkciós eszközök távoli frissítésének és hibakeresésének lehetősége párosul, a szervezetek csökkenthetik az állásidőt és javíthatják a termelékenységet. A fogyóeszközök kezelésével és rendelésével kapcsolatos távoli szolgáltatások leveszik az ügyfélről a háttérműveletek terhét. Az ipari szabványok, pl. az eredeti Adobe PostScript beépített támogatása szintén hozzájárul a meglévő IT-környezettel való zökkenőmentes integrációhoz.

 

Kiemelkedő környezetvédelmi mutatók

 


Ahogy a díjnyertes A/3-as imageRUNNER ADVANCE termékek, az új eszközök is kevesebb mint egy wattnyi energiát fogyasztanak alvó üzemmódban, és Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az irodai eszközök szegmensében a legalacsonyabb TEC-besorolást kapták.


Az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF 2014 júniusában kerül a boltokba.


imageRUNNER ADVANCE C250/C350 sorozat, legfontosabb adatok:


·    Hatékony, színes A/4-es kimenet 25/35 lap/perc sebességgel (C250i / C350i és C351iF)
·    Helytakarékos kialakítás
·    Személyre szabható, dönthető 7 hüvelykes színes SVGA érintőképernyő
·    Akár 2300 lapos kapacitás
·    Nagy teljesítményű beviteli, költségkezelési és integrációs lehetőségek
·    Fejlett biztonsági szolgáltatások
·    Kiemelkedően alacsony energiafelhasználás
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC legújabb USB-C monitorcsaládja hamarosan a boltok polcain

A kijelző szakértő AOC büszkén jelenti be az új V5 sorozatú monitorokat, amelyek tökéletesek az olyan otthoni felhasználók vagy diákok számára, akik stílusosan szeretnék modernizálni otthoni irodájuk képernyőjét: A 3 oldalon keret nélküli V5 modellek minimális helyigény mellett vékony, elegáns képernyővel rendelkeznek, és olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az USB-C csatlakoztathatóság 65 W teljesítményleadás funkcióval. 

2022. július 27. 12:42

A Philips monitors bejelenti az új hordozható monitorát

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

2022. július 25. 18:50

Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

2022. július 14. 18:29

Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

2022. július 13. 18:55

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20