Három új Canon imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készülék

forrás: Prím Online, 2014. április 2. 08:28

A Canon  három új helytakarékos, A/4-es, színes multifunkciós eszközzel (MFD) bővítette népszerű imageRUNNER ADVANCE kínálatát. Az új, helytakarékos színes A/4-es modelleknek – az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF – köszönhetően mostantól a kis munkacsoportok is kihasználhatják a Canon díjnyertes dokumentumkezelési megoldásainak előnyeit.

Intelligensebb dokumentumkezelés


Az A/4-es imageRUNNER ADVANCE sorozat minden tagja ugyanazokat a fejlett, hatékony és könnyen használható szolgáltatásokat nyújtja, mint A/3-as társaik.


Az imageRUNNER ADVANCE MEAP és MEAP Web alkalmazásplatformnak, illetve a Canon díjnyertes szoftvereinek köszönhetően az új eszközök gyors és nagy teljesítményű kimenetkezelést és beviteli munkafolyamatokat kínálnak. A mobil munkastílus (például a mobileszközökről történő nyomtatás, vagy a felhőbe végzett szkennelés) támogatásával ezek az eszközök jövőálló megoldást kínálnak a szervezetek befektetéseinek védelmére, illetve segítenek abban, hogy az ügyfelek útközben is hatékonyan dolgozhassanak digitális és papír alapú dokumentumokkal egyaránt.


Az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF a csúcsminőségű színes nyomatokat maximum 35 lap/perces sebességgel állítja elő, papírtárolási kapacitása pedig elérheti a 2300 lapot. Az ismerős és személyre szabható imageRUNNER ADVANCE felhasználói felület, illetve a kényelmesen használható 7 hüvelykes érintőképernyő kombinációja garantálja az egyszerű használatot a végfelhasználó számára.


Költségek és biztonság jó kezekben


Az új eszközök bármilyen szervezet igényinek megfelelő, méretezhető biztonsági szolgáltatásokat és költségkontrollt kínálnak az olyan szokásos funkcióktól kezdve, mint az intelligens felhasználói hitelesítés és funkciószint-szabályozás, az olyan kifinomult lehetőségekig, mint az adatvesztés elleni védelem (DLP). A Canon különleges Universal Login Manager megoldása (ULM) nagyvállalati szintű jelentéskészítési és hozzáférés-kezelési szolgáltatásokat nyújt a kisebb vállalkozásoknak is - mindezt úgy, hogy kiszolgálóra sincs szükség. Az ULM a használatot és a költségeket is teljesen áttekinthetővé teszi felhasználónkénti bontásban, illetve lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb biztonság és a költségek jobb kézben tartása érdekében felhasználói szintű korlátozásokat lehessen bevezetni. Ha ennél többre van szükség, a Canon uniFLOW platformjával a kimenetek teljesen központosított módon felügyelhetők és ellenőrizhetők. Ez olyan fejlett funkciókat kínál, mint a DLP és a szabályokkal vezérelt útválasztás.


Hatékony felügyelet és integráció


A teljes imageRUNNER ADVANCE flottára jellemző egységes felhasználói élmény és zökkenőmentes működés egyszerűbbé teszi az eszközök felügyeletét, beállítását és üzemeltetését. Azzal, hogy ehhez a multifunkciós eszközök távoli frissítésének és hibakeresésének lehetősége párosul, a szervezetek csökkenthetik az állásidőt és javíthatják a termelékenységet. A fogyóeszközök kezelésével és rendelésével kapcsolatos távoli szolgáltatások leveszik az ügyfélről a háttérműveletek terhét. Az ipari szabványok, pl. az eredeti Adobe PostScript beépített támogatása szintén hozzájárul a meglévő IT-környezettel való zökkenőmentes integrációhoz.

 

Kiemelkedő környezetvédelmi mutatók

 


Ahogy a díjnyertes A/3-as imageRUNNER ADVANCE termékek, az új eszközök is kevesebb mint egy wattnyi energiát fogyasztanak alvó üzemmódban, és Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az irodai eszközök szegmensében a legalacsonyabb TEC-besorolást kapták.


Az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF 2014 júniusában kerül a boltokba.


imageRUNNER ADVANCE C250/C350 sorozat, legfontosabb adatok:


·    Hatékony, színes A/4-es kimenet 25/35 lap/perc sebességgel (C250i / C350i és C351iF)
·    Helytakarékos kialakítás
·    Személyre szabható, dönthető 7 hüvelykes színes SVGA érintőképernyő
·    Akár 2300 lapos kapacitás
·    Nagy teljesítményű beviteli, költségkezelési és integrációs lehetőségek
·    Fejlett biztonsági szolgáltatások
·    Kiemelkedően alacsony energiafelhasználás
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Hódítanak Magyarországon a prémium felújított számítógépek

Évente átlagosan 10%-kal, 2023-ban pedig az előző évhez képest 25%-kal nőtt az igény a prémium minőségű, felújított laptopok, számítógépek és monitorok iránt. A koronavírus-járvány utáni gazdasági változások hatására a felhasználók egyre inkább a költséghatékony és hosszú távon is megbízható technológiai megoldásokat részesítik előnyben. Ez a tendencia különösen igaz a kis- és középvállalkozásokra, amelyek a számítástechnikai eszközök megfizethető, mégis magas minőségű alternatíváit keresik.

2024. február 6. 11:33

AOC GAMING monitorok merész új dizájnnal

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az évet egy teljesen új gaming monitor sorozat bevezetésével kezdi az AOC GAMING termékcsaládon belül. A díjnyertes G2 sorozat utódjaként az új G4 sorozat teljesen új, elegáns dizájnt kapott. 

2024. január 30. 14:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40