Bővíti a felhőből nyomtatást a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. május 15. 13:32

A Xerox továbbfejlesztette felhő-alapú Mobil Print Cloud alkalmazását, amellyel a felhasználók nyomtatási feladataikat bárhonnan, bármikor intézhetik mobil eszközeik segítségével.

A vállalat az eddigi tapasztalatokat felhasználva frissítette szoftveres megoldását és azt többek között a Microsoft Office programokat kezelő, illetve az AirPrint munkafolyamatot támogató új nyomtatási szolgáltatással bővítette. Az iOS, Android és Blackberry operációs rendszereken futó Mobile Print Cloud 2.0-val a munkavállalók mobil eszközeikről (tablet, okostelefon) kinyomtathatják az emailen megkapott dokumentumaikat bármilyen külső helyszínen, illetve berendezésen, amelyet előzetesen meghatároztak. Emiatt nem kell a saját vállalati infrastruktúrához kapcsolódó nyomtatót keresniük, vagy az irodába visszamenniük, ami jelentősen megkönnyíti, illetve hatékonyabbá teszi a munkájuk elvégzését.

A Xerox Mobile Print Cloud 2.0 már Magyarországon is elérhető.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fényezőkabinokban dől el a járműjavító műhelyek sorsa

Olyan időket élünk, amikor a vállalkozások működésének egyik legfontosabb alapja a rugalmas alkalmazkodás. Mégpedig akár egyik napról a másikra. Nem kivétel ez alól a fényezési szektor sem, ahol az újabb és újabb nehézségek immár évek óta gyors egymásutánban követik egymást, fellélegzésre sem hagyva időt. Minden korábbinál szükségesebbé vált a költségek racionalizálása és a teljesítmény optimalizálása, nemcsak a profit növelésének, de az ügyfélkör megtartásának érdekében is.

2022. december 1. 20:47

Jövőt idéző válaszok egy gyorsan változó világ kihívásaira: megnyílt a FutureZone3.0

A virtuálisan és fizikailag is megtapasztalható bemutatóterem mellett innovációs- és tudásközpontként működik a hivatalosan tegnap elrajtolt FutureZone3.0 a Magyar Telekom székházában. A T-Systems és a Cisco 12 éves együttműködésének fő célja a legizgalmasabb technológiák megoldás-orientált integrációja egy felhőalapú és a konnektivitásra építő világban.

2022. december 1. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56