Három hónap alatt 1 millió web-OS alapú LG Smart+ TV kelt el

Czipperer Dia, 2014. június 3. 16:34

Az LG bejelentette, hogy web-OS alapú Smart+ HDTV-inek eladásai túllépték az egymilliót. A vállalat márciusban dobta piacra ezeket a modelleket, tehát három hónap leforgása alatt sikerült elérnie ezt a mérföldkövet.

Több mint egymillió web-OS alapú Smart+ HDTV-t értékesített a dél-koreai techóriás a márciusi indulás óta, amely, ahogy azt In-kyu Lee, a vállalat alelnöke és a TV-részleg feje kiemelte, jelentős eredménynek számít a TV-piacon.

 

A vállalat célja, hogy 2015 elejére ez a szám 10 millióra emelkedjen, és még tovább szeretnék bővíteni a készülékek piacát. Elmondásuk szerint a hónap végére 150 országban lehet majd LG Smart+ TV készülékeket kapni.

 

Az LG törekvései az irányba mutatnak, hogy egy egyszerű és hatékony smart TV operációs rendszert hozzon létre, tehát nem azt tartja elsődlegesnek, hogy minél több funkcióval lássák el a készülékeket. Lee elmondta, hogy az egyszerűségre törekednek majd a jövőben, ami a Smart+ Tv-ket illeti. Úgy tűnik, a fogyasztók is osztják nézeteiket, amely jó fejlődési iránynak mutatkozik.

 

Forrás: LG

Kulcsszavak: LG okostévé Smart TV

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48