A Cisco új hazai Gold Partnere az 99999 Informatika

forrás: Prím Online, 2014. július 19. 09:34

Az 99999 Informatika teljesítette a Cisco szigorú minősítési feltételeit, így elnyerte a legmagasabb, Gold fokozatú partneri címet. Ezzel az 99999 Informatika a hálózatok területen is belépett a legnagyobb hazai IT megoldásszállítók közé. A mintegy négymilliárd forintos árbevétellel, több mint harminc alkalmazottal rendelkező cég nagyvállalati környezetben nyújt adatközponti rendszerekhez hálózati, adattároló-, szerver-, mentési és átfogó adat életciklus-menedzsment megoldásokat. A Cisco partnerség révén a kormányzati beszállítói szerepvállalás erősödését és az itthon működő nemzetközi vállalatok kiszolgálásának további lehetőségét várja a vállalat.

A Cisco Partner Support Service (PSS) partnerség mellett a megszerezhető specializációk tekintetében már eddig is kimagasló eredményeket ért el a vállalkozás. Az 99999 tudatosan törekszik a képviselt gyártók adatközponti technológiákhoz kapcsolódó megoldásainak elsajátítására és a lehető legmagasabb partneri szintek elérésére, amelynek köszönhetően a kiemelkedő szaktudással versenyképes ár párosul. A cég évek óta a virtualizáció piacvezetőjének számító VMware legmagasabb szintű, Premier fokozatú partnere, illetve a virtualizált környezetek mentésére szakosodott Veeam Gold szintű partnere. Ezeken felül a Dell direkt Preferred partneri címmel, és a tavalyi évben elnyert HP Platinum státuszú partneri címmel büszkélkedhetnek.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Folytatódott a növekedés az OTT-ONE Nyrt.-nél

2020 harmadik negyedévében több mint 4 milliárd forintos árbevételt, illetve mintegy 60 millió forintos EBITDA értéket ért el az OTT-ONE Nyrt. – derült ki a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság mai napon közzétett, a 2020-as év első három negyedévére vonatkozó üzleti gyorsjelentéséből. A koronavírus-járvány okozta gazdasági lassulás továbbra sem éreztette hatását a társaság üzleti eredményein: a harmadik negyedévvel együtt éves árbevétele immár több mint 11 milliárd forint, amely közel 10 milliárd forinttal haladja meg a tavalyi év azonos időszakában elért összeget. Az első féléves eredményeket jelentősen befolyásoló profiltisztítás, elsősorban az amortizációs költségek időarányos csökkenése formájában, a harmadik negyedévben már pozitív hatásként jelent meg a társaság számaiban.

2020. november 29. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás