Új programigazgató a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójában

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 5. 14:15

A Sony Pictures Television (SPT) Networks bejelentette Temesvári Marietta kinevezését a közép-európai régió programigazgatói posztjára. Temesvári Marietta a továbbiakban a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Temesvári Marietta lesz a jövőben felelős a régió SPT tévécsatornáinak programstruktúrájáért. Marietta visszatérőnek számít a Sony Pictures Entertainment és az AXN életében: 2003 és 2008 között fontos szerepet játszott a csatorna elindításában.

 

Rossiter az új programigazgató kinevezésével kapcsolatosan kifejtette, hogy nagyon örülünk, hogy Mariettát újra a csapatukban üdvözölhetik. „Biztos vagyok benne, hogy jelentősen hozzájárul majd az AXN közép-európai régiójának további sikeréhez, mivel komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik a televíziós tartalomszolgáltatás valamennyi területén.”

 

Temesvári Marietta, az új programigazgató

 

Marietta több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a médiaiparban, többnyire a programming területén dolgozott. Az SPT Networks-höz a Viacomtól érkeik, ahol a kelet-európai és izraeli  zenei és ifjúsági, valamint szórakoztató csatornák igazgatója volt. Az elmúlt években hozzájárult számos csatorna fejlődéséhez, növekedéséhez és a nézőszám emelkedéséhez. Október elejétől pedig új szerepkörében, az SPT programigazgatójaként mutatkozhat be.

 

A SPT Networks közép-európai portfóliója olyan népszerű márkákat foglal magába, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint a két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A portfólióba összesen 13 helyi igényekre szabott csatorna tartozik 14 országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Moldovában.

 

Kép: kreativ.hu

Kulcsszavak: +céginfó TV AXN

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08