Az IFS útjára indította az IFS-in-a-Box terméket

forrás: Prím Online, 2014. október 3. 16:39

Az IFS, az Oracle partnerhálózatának tagja bejelentette az IFS-in-a-Box terméket. Az ügyfeleknek így kevesebb gonddal és erőforrás befektetéssel jár az IFS Applications kezdeti telepítése, hiszen Oracle Database Appliance termékre előtelepítve is hozzájuthatnak ahhoz.

 

A IFS bemutatta új termékét, melynek segítségével időt és pénzt lehet megtakarítani, így az ügyfelek hamarabb élvezhetik az IFS Applications előnyeit

 

Az IFS-in-a-Box megérkezését követően az ügyfelek beépíthetik az Oracle Database Appliancet meglévő rack szekrényükbe a többi szerver közé és elindíthatják a telepítést az egyik előtelepített sablon alapján. Az IFS-in-a-Box vonzó megoldás azon vállalatok számára, amelyek az IFS Applications felhasználószám és kapacitás igényének növekedésével terveznek, ugyanakkor alacsonyan kívánják tartani a teljes tulajdonlási költséget, mert a termék könnyedén bővíthető további processzorokkal és memóriával. A megoldás alkalmas olyan vállalatok számára is, amelyek magas rendelkezésre állású IT környezeteket üzemeltetnek, mert az IFS-in-a-Box konfigurálható hibatűrő módon is.

 

Dan Matthews, az IFS technológiai igazgatója az IFS-in-a-Box telepítésének egyszerűségével kapcsolatban a következőket mondta: „Az Oracle jó gyakorlatokon alapuló sablonokat nyújt magas rendelkezésre állású környezetekhez, így lényegesen rövidebb idő alatt telepíthetők és konfigurálhatók fürtözött adatbázis környezetek, például Oracle adatbázis fürtözött háttértárral az IFS Applicatonshöz. Az alkalmazás és terhelésoptimalizáló szerver környezetek is rövidebb idő alatt telepíthetők.” A megállapítások az Oracle skóciai Linlithgowban található megoldásközpontjában végzett teszt telepítések és konfigurációk eredményeiből származnak IFS Applications 8 SP2-t Oracle Database Appliance hardveren futtatva.

 

Az IFS Applications elérhető Oracle Database Appliance terméken előtelepítve.

 

Kép: dutchitchannel.nl

Kulcsszavak: IFS Oracle szoftver megoldás

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobil robotok támogatják az okostévék összeszerelését is

A Mirgor gyárában televíziók, okostévék és monitorok készülnek, 24-től 85 colos méretben, okos 4k és 8k technológiával. A TV-gyár ellátási folyamatának technológiai továbbfejlesztése érdekében a vállalat lecserélte korábbi félautomata, sofőrök által vezetett szállítójárművekre támaszkodó, szinte manuálisan működtetett rendszerét öt MiR AMR-re, amelyeket a MiR Fleet rendszerén keresztül irányít. Az újítás nagymértékű javulást eredményezett a biztonság, a helykihasználás és az anyagok gyártósorra való érkezése tekintetében.

2022. január 17. 19:50

Blockchain: átalakulás vár a legtöbb iparágra

A megosztott főkönyvi megoldások jelenlegi helyzetét leginkább az internet '90-es években betöltött szerepéhez lehetne hasonlítani: a Deloitte szakértői szerint a blokklánc technológia alapvetően változtatja meg a telekommunikáció, média és szórakoztatás, termelés, egészségügy és kereskedelem területeit, ahol alkalmazásában jelentős növekedés tapasztalható. Mostanra azonban a blockchaint övező hurráoptimizmust felváltotta a stratégiai gondolkodás.

2022. január 17. 18:01

Hogyan hasznosíthatók az NFT-k a pénzügyi szolgáltatói szektorban?

Az NFT-k egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a jelenségre már a pénzügyi szolgáltató szektor képviselői is felfigyeltek. De pontosan hogyan alkalmazhatók a tokenek a pénzügyi szektorban? Mik a legjellemzőbb kritikák, milyen kockázattal járhat a befektetés? Vajon lesz hosszútávú jövője a pénzügyi szektorban? Orbók Ilona, a BDO Magyarország ügyvezetője összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.

2022. január 17. 14:59

Klímaberendezéseket adományozott a Panasonic a Semmelweis Egyetem gyermek-tüdőgyógyászatának

A Panasonic Heating and Cooling Solutions üzletágának hazai képviselete Etherea nanoe X technológiával felszerelt levegő-levegő hőszivattyú rendszerek adományozásával és telepítésével támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának pulmonológiai-allergológiai szakrendelését, ahol légúti betegségben szenvedő gyermekeket kezelnek.

2022. január 17. 12:29

Virtuális látogatás az ABB Distribution Solutions brnói gyárában

A virtuális gyárlátogatás betekintést enged a világ legnagyobb, IEC szabvány szerinti középfeszültségű mérőváltóit és szenzorait előállító gyárába, és azokba a gyártócsarnokokba, ahol a középfeszültségű lég- és gázszigetelt, valamint kisfeszültségű kapcsolóberendezések készülnek. 

2022. január 17. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32