Az IFS útjára indította az IFS-in-a-Box terméket

forrás: Prím Online, 2014. október 3. 16:39

Az IFS, az Oracle partnerhálózatának tagja bejelentette az IFS-in-a-Box terméket. Az ügyfeleknek így kevesebb gonddal és erőforrás befektetéssel jár az IFS Applications kezdeti telepítése, hiszen Oracle Database Appliance termékre előtelepítve is hozzájuthatnak ahhoz.

 

A IFS bemutatta új termékét, melynek segítségével időt és pénzt lehet megtakarítani, így az ügyfelek hamarabb élvezhetik az IFS Applications előnyeit

 

Az IFS-in-a-Box megérkezését követően az ügyfelek beépíthetik az Oracle Database Appliancet meglévő rack szekrényükbe a többi szerver közé és elindíthatják a telepítést az egyik előtelepített sablon alapján. Az IFS-in-a-Box vonzó megoldás azon vállalatok számára, amelyek az IFS Applications felhasználószám és kapacitás igényének növekedésével terveznek, ugyanakkor alacsonyan kívánják tartani a teljes tulajdonlási költséget, mert a termék könnyedén bővíthető további processzorokkal és memóriával. A megoldás alkalmas olyan vállalatok számára is, amelyek magas rendelkezésre állású IT környezeteket üzemeltetnek, mert az IFS-in-a-Box konfigurálható hibatűrő módon is.

 

Dan Matthews, az IFS technológiai igazgatója az IFS-in-a-Box telepítésének egyszerűségével kapcsolatban a következőket mondta: „Az Oracle jó gyakorlatokon alapuló sablonokat nyújt magas rendelkezésre állású környezetekhez, így lényegesen rövidebb idő alatt telepíthetők és konfigurálhatók fürtözött adatbázis környezetek, például Oracle adatbázis fürtözött háttértárral az IFS Applicatonshöz. Az alkalmazás és terhelésoptimalizáló szerver környezetek is rövidebb idő alatt telepíthetők.” A megállapítások az Oracle skóciai Linlithgowban található megoldásközpontjában végzett teszt telepítések és konfigurációk eredményeiből származnak IFS Applications 8 SP2-t Oracle Database Appliance hardveren futtatva.

 

Az IFS Applications elérhető Oracle Database Appliance terméken előtelepítve.

 

Kép: dutchitchannel.nl

Kulcsszavak: IFS Oracle szoftver megoldás

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem kell már protekció, hogy egy beszállító elérje a HR-es döntéshozókat

Melyik beszállító ne ismerné a végeláthatatlannak tűnő procedúrát, amíg egy multi céghez bekerül? A kiválasztási és árajánlatadási, valamint elfogadási folyamat végeláthatatlan és időigényes útvesztőjében gyakran el is tévednek mind a szolgáltatók, mind pedig a kiválasztást végző cégek HR-esei. Ráadásul sok esetben protekció vagy ismeretség nélkül lehetetlen eljutni a megfelelő illetékesig, aki dönthet a beszállítóval kapcsolatban. Ezen próbál segíteni egy újonnan indult ingyenes online platform, ami összeköti a HR-eseket és a beszállítókat.

2023. május 31. 11:18

Magyar társasházi beléptetőrendszer hódíthatja meg a kanadai és az észak-amerikai piacot

A Chameleon Smart Home Nyrt., a vezető magyar okosotthon-startup és az UpHome Canada Ltd. megállapodást kötött, amelyek keretében a kanadai vállalat kizárólagos jogot kapott a Chameleon Smart Home rendszereinek forgalmazására Kanadában és az észak-amerikai piacon. A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a HEPA kanadai Partnerirodájának közreműködésével létrejött disztribúciós együttműködés tovább erősíti a tőzsdei okosotthoncég pozícióját Kanadában és lehetőséget biztosít az új piacok irányába történő további terjeszkedéshez. 

2023. május 30. 20:11

Egyszerre használ digitális és offline megoldásokat a megújult budaörsi áruház

Digitálisan kiterjesztett vásárlói zónák, QR-kódos összekötés a webshoppal és egy teljesen újragondolt, a valós felhasználói környezetet idéző vevői tér – az Euronics megújult budaörsi áruházában online és offline eszközök egyszerre segítik a vásárlót, egyedülálló ügyfélélményt kínálva. Az üzletben szinte minden elem úgy lett kitalálva, hogy vezesse a betérőket, akik az áruházban tett látogatásukat később akár online is folytathatják.

2023. május 30. 18:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01