Megérkezett a Chosen, az első mobilplatformra forgatott TV sorozat

forrás: Prím Online, 2014. október 24. 10:11

Az új médiafogyasztási szokásokat követve kifejezetten mobilplatformra készült az amerikai Chosen című filmsorozat, amely hazánkban elsőként a Telenor MyTV szolgáltatáson keresztül érhető el az AXN Now kínálatában.

Magyarországon is jól megfigyelhető az izgalmas tévésorozatok iránti fokozott érdeklődés és a mobil tartalomfogyasztás erősödése. A kifejezetten hordozató eszközökre (okostelefonok, táblagépek) forgatott, vérfagyasztó izgalmakat tartogató Chosen alaptörténetét mindössze egy ügyvéd, egy doboz, a dobozban lapuló fegyver és fénykép képezi.

 

A történet szerint a látszólag véletlenszerűen kiválasztott ügyvéd feladata, hogy a dobozban rejlő fegyverrel megölje a fényképen szereplő idegent. Az eleinte hihetetlennek tűnő küldetésről hamar kiderül, hogy nagyon is valóságos, és az üldözőből is hamarosan üldözött válik. A főszerepet játszó, amerikai származású Milo Ventimiglia több filmből is ismerős lehet, hiszen többek között szerepelt a Rocky Balboában, a Szívek szállodájában és a Hősök című sorozatban is. A Chosen kifejezetten mobilplatformra tervezett szériájának első évada – vagyis 6, egyenként 20 perces epizódja – már elérhető a Telenor online televíziós szolgáltatásában, a MyTV-n, az AXN Now kínálatában.

 

 

A Telenor a népszerű sorozaton kívül további újdonságokkal is meglepi ügyfeleit. A MyTV mobilalkalmazás felülete mostantól egy könnyen kezelhető „csempés” felületen érhető el, amely táblagépes használat esetén kifejezetten ideális élményt nyújt. Az alkalmazás megnyitásakor automatikusan az aktuális élő tévéműsorok ajánlója és a személyre szabott nyitólap jelenik meg, amely a korábban megtekintett, valamint a felhasználó által a kívánságlistára felvett műsorok alapján alakul ki, így minden MyTV néző biztos lehet abban, hogy a számára legérdekesebb tartalmakat láthatja.

 

Az Android alkalmazásban szintén újdonság a műsorújság funkció, amelyben akár egy hétre előre is lehet böngészni a következő műsorok között. Az AXN Now kínálatából többek között A törvény embere (Justified), a Crossing Lines - Határtalanul, a Merlin kalandjai (Merlin) és a Kemény zsaruk (The Shield) sorozatok is megérkeztek a MyTV Videótárba, azaz az igény szerint elérhető tartalmak köre is bővült.

 

A Telenor MyTV-ről további információ itt található.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2019. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázat Innovációs díjasai

A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága, az NKFIH elnökének vezetésével, 46 jelentkező társaság közül választotta ki a 2019. évi innovációs nagydíjas társaságot, valamint további hét innovációs díjat itélt oda. Az értékelés szempontjai között döntő volt az innovációból elért 2019. évi gazdasági eredmény. Az innovációs nagydíjas társaság kiválasztása titkos szavazással történt. 

2020. március 28. 14:31

A számlázás is home office-ra hangolható

Rengeteg cég és egyéni vállalkozó költözött home office-ba az elmúlt hetekben, hiszen a digitális lehetőségeknek köszönhetően ma már otthonról is intézhetjük napi feladatainkat. A kialakult járványügyi helyzetben érdemes minden fizikai kontaktust minimálisra csökkenteni, éppen ezért fontos, hogy számlaügyeink intézését is teljesen digitális útra tereljük. Ehhez nyújt segítséget a következő hónapokban a Számlázz.hu, akik több szolgáltatásukat is ingyenessé tették a járvány időszakában az otthoni munkavégzés, a zavartalan számlázás és könyvelés támogatására.

2020. március 28. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás