PocketBook Ultra frissítés ISBN-felismerővel

forrás: Prím Online, 2015. február 6. 14:31

Nemzetközi könyvazonosító kód felismerő alkalmazással minden eddiginél gyorsabbá teszi az online könyvvásárlást a PocketBook Ultra legújabb frissítése. Az első fényképezőgéppel ellátott e-könyv olvasó megújult felülete többek között egyszerűbb könyvtárhasználattal, kézenfekvőbb  fényképezés funkcióval és zökkenőmentes WiFi kapcsolódással teszi az e-könyvespolcunk kezelését még kényelmesebbé.

A PocketBook Ultra 5.5-ös frissítésének ISBN-felismerő funkciója jelentősen megkönnyíti az online könyvvásárlás folyamatát. Az alkalmazás segítségével másodpercekre rövidül egy könyv megtalálásának ideje bármely internetes katalógusban vagy áruházban: elég a számot beírni vagy a beépített kamera segítségével beolvasni, az applikáció megjeleníti a webes tartalmat, ahol további információt találunk a könyvről, és meg is vehetjük azt. A kényelmes használat érdekében az ISBN-felismerő külön ikont is kapott az alkalmazások menüben.

 Mi az ISBN?
Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító) numerikus kód, mely könyvek, hangoskönyvek, elektronikus könyvek, monografikus CD-ROM-ok, térképek egyértelmű azonosítására szolgál. A rendszert 1970 óta használják, ma már több mint 160 országban. Alkalmazását az ISO 2108:2005 nemzetközi szabvány, illetve annak honosított változata, az MSZ ISO 2108:2005 írja elő. 2010-től Magyarország új azonosítója a 963 mellett a 615 országkód. (Forrás: Országos Széchényi Könyvtár)

Dinamikusabb kezelés
A frissítéssel újragondolt formát kapott a kamera és a dokumentumok alkalmazás is. A fényképezés funkció már közvetlenül a galériából is elérhető. A könyvtár használatát teszi még kényelmesebbé, hogy mostantól a kis- és nagybetűk, valamint az ékezetek sem akadályozzák a keresés pontosságát. Mindemellett a hosszú listák görgetése is egyszerűbb lett.

Az új szoftvernek köszönhetően a PocketBook Ultra minden eddiginél kitűnőbb olvasásélményt nyújt. A gyors képernyőfrissítésnek és az egyszerű lapozásnak köszönhetően az olvasó zavartalanul elmerülhet kedvenc könyvében. A hálózati szolgáltatások kényelmes használatát a WiFi pontokra történő automatikus csatlakozás zökkenőmentessé tétele biztosítja.

A PocketBook Ultra 5.5-ös szoftverfrissítése elérhető a beépített WiFi-n keresztül, vagy letölthető a PocketBook hivatalos weboldaláról: http://www.pocketbook-int.com/hu/support/pocketbook-ultra.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48