A Google megvette az Odysee alkalmazást

Czipperer Dia, 2015. február 9. 14:21

A Google újabb felvásárlást hajtott végre, ezúttal egy mobilalkalmazást kebelezett be. Az Odysee Platform csapata csatlakozik a Google+ brigásjához.

A Google megvette az Android és iOS platformon is népszerű Odysee alkalmazást, amely egy mobilos fotómegosztó és biztonsági mentést készítő applikáció. A program automatikusan biztonsági mentést készít a telefonnal vagy táblagéppel készített fotókról és videókról a számítógépen, amelyek más eszközökkel is szinkronizálhatók. A felhasználók beállíthatják, hogy az egyes mentések teljesen privátak legyenek, illetve automatikusan meg is oszthatják más emberekkel.

 

A felvásárlást az Odysee oldalán jelentették be, valamint a felhasználóknak is küldtek értesítést a változásokról. A weboldalon olvasható üzenet szerint a csapat izgatott, amiért bejelenthetik, hogy csatlakoznak a Google+ csapatához, így folytatni tudják az irányú terveiket, hogy az embereknek egy szerethető terméket nyújtsanak.

 


Az alkalmazást február 23-án törlik az App Store-ból és a Google Play Áruházból is. Addig minden felhasználó letöltheti az alkalamzásban tárolt fájlokat.

 

Egyelőre még nem tudni pontosan, mik a tervei a Google-nek az alkalmazással. Annyi azonban sejthető, hogy a Google fotós szolgáltatásának javításában szerepe lehet az applikációnak.

 

Forrás: Übergizmo.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több mint 100 informatikai szakembert vesz fel a Nokia Magyarországon

Új, digitális telekommunikációs hálózatok fejlesztésével foglalkozó IT Kompetencia Központ létrehozását jelentette be a Nokia Budapesten. Az egység fontos szerepet játszik majd a Nokia új globális üzleti céljainak megvalósításában. A bővítés keretében a vállalat legalább 120 új pozíciót alakít ki Magyarországon magasan képzett informatikai szakemberek számára. A központ a Nokiában világszerte használt IT megoldások, technológiák és szolgáltatások fejlesztését fogja támogatni.

2019. november 15. 09:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás