A Toshiba bővítette professzionális digitális kijelzőinek választékát

forrás: Prím Online, 2015. február 9. 16:23

A vállalat 2014 végén jelentette be Európában 16/7 sorozatú modelljeit, a TD-E sorozatot. A Toshiba az ISE 2015 rendezvényen számos új, professzionális kijelzőt mutatott be: a videofalakba építhető modellek új generációját, illetve számos új, különböző méretű, üzleti felhasználásra szánt eszközt.

Ezen felül a látogatók egy, még ebben az évben bemutatandó vezérlőszoftver képességeit is megtekinthetik. Ez az új alkalmazás – megfelelő kijelzők használatával – tartalomkezelésre és az eszközök időzítésére is képes, megkönnyíti a készülékek telepítését és üzemeltetését, így kis- és közepes vállalatok számára is ideális megoldást nyújt. 

 A 2015. évi kiállítás


A vállalat professzionális digitális kijelző választékának bővülésével az ISE 2015 kiállításon a tavalyinál nagyobb méretű standon mutatja be jelenlegi és új, kifejezetten üzleti felhasználásra fejlesztett termékválasztékát.


A Toshiba kiállítótér központjában egy 16 Full HD felbontású, jelenleg is kapható elemből álló videofalat mutat be, melyen a látogatók natív 8k-s tartalmakat tekinthetnek meg. Ezen felül a vállalat az új, még keskenyebb kerettel rendelkező, videofalakba szerelhető modelleket is bemutat, melyeken natív 4K felbontású tartalmak láthatók. A kiállításon megtekinthetők továbbá az új, professzionális digitális kijelzők, valamint a vendégek az úgynevezett több kijelzős területen a függőleges és vízszintes kijelzők együttműködését is megtekinthetik.

 

 

A Toshiba a professzionális digitális kijelzőket a különböző üzleti felhasználásnak megfelelő környezetben mutatja be. A bolti értékesítés, különösen a nagy presztízsű ruházati márkák számára a Toshiba – Európában elsőként – bemutatja virtuális próbafülkéjét is, amelynek segítségével a vásárlók virtuális módon felpróbálhatják a ruhákat, akár az üzlet zárva tartásának idején is.


A vállalat továbbá egy cseppálló, érintésérzékeny kávézóasztalt is bemutat a kiállításon, amelynek segítségével az éttermek információkat adhatnak vendégeinek, miközben az asztalukra várnak.
 

Kulcsszavak: Toshiba kijelző monitor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38