Hajlékony és intelligens világítású e-könyv olvasót is visz a PocketBook az idei DISTEE EMEA konferenciára

forrás: Prím Online, 2015. február 25. 08:27

Prémium készülékeket és személyre szabott üzleti megoldásokat mutat be a világ harmadik legnagyobb e-könyv olvasó gyártója, a PocketBook az EMEA régió egyik legrangosabb elektronikai és infokommunikációs konferenciáján.

A PocketBook idén is részt vesz az EMEA régió egyik legnagyobb fogyasztói elektronikával és infokommunikációs technológiákkal foglalkozó rendezvényén, a DISTEE EMEA konferencián. 2014-ben a DISTEE EMEA keretein belül több mint 6000 előre egyeztetett találkozót bonyolítottak le a résztvevők, így számtalan új együttműködés született.

 A PocketBook idén február 24. és 27. között több termékkel is képviselteti magát a monacói konferencián. A rendezvény résztvevői megismerkedhetnek többek között az 1600 x 1200 felbontású képernyővel rendelkező, 8” InkPad készülékkel, az intelligens front világítású prémium e-könyv olvasóval, a PocketBook Sense-szel és a mérnököknek tervezett, hajlékony házú 13,3” PocketBook CAD Reader Flexszel is.

Mára a PocketBook a világ top három e-könyv gyártó vállalatainak egyikévé nőtte ki magát, széles termékpalettájának köszönhetően, mely mindig igazodik a lokális piaci igényekhez. A PocketBook mindemellett üzleti partnereknek is számos személyre szabott megoldást kínál, legyen szó szoftverről vagy hardverről. A vállalat folyamatosan növeli megbízható partnerhálózatát az EMEA régióban és világszerte, így a DISTREE fórumon is már évek óta visszatérő vendégnek számít.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39