Topázkék árnyalatú Galaxy S6 és a smaragdzöld Galaxy S6 edge érkezik

forrás: Prím Online, 2015. május 19. 14:32

A Samsung bejelentette, hogy Galaxy S6 és Galaxy S6 edge okostelefonjai két új színben is kaphatóak lesznek június elejétől. A Galaxy S6 topázkék, a Galaxy S6 edge pedig smaragdzöld színben lesz kapható.

Az április 10-e óta elérhető készülékek, Galaxy S6 és Galaxy S6 edge az igazgyöngy-fehér, zafírfekete és platina-arany színek mellett topázkék és smaragdzöld színekben is megvásárolhatóak lesznek.

 

Topázkék Galaxy S6

 

A Galaxy S6-hoz választható topázkék szín, egy feltűnő, ugyanakkor finom kék árnyalat, amely az év egyik legdivatosabb színében pompázik. A Pantone vállalat szerint, amely a színtrendekkel és az azokkal kapcsolatos előrejelzésekkel foglalkozó vezető intézet, a kék négy árnyalata (Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue és Dusk Blue) a divat- és dizájnipar 2015-ös tavaszi színválasztásának 10 kedvence között található.

„Akik a Samsung topázkék színű Galaxy S6 készülékét választják, azok nagy valószínűséggel magabiztosak, kifinomult ízlésű, körültekintő, érzékeny, akkurátus és intuitív emberek. A szín élénksége azok figyelmét vonja magára, akik maguk is magabiztosak, és tudják, hogy mit szeretnek” – mondta Dr. Donna Dawson, világhírű brit pszichológus. 

 

Smaragdzöld Galaxy S6 edge

 

A Galaxy S6 edge-hez választható smaragdzöld szín jól példázza a Samsung dizájnfilozófiájának harmonikusságát, amelyben a szépség a tartalommal párosul. A zöld szín az új élet és az új kezdet szimbóluma, és szorosan kapcsolódik a természethez. 

„Akik a zöld színt választják, azok gyakran kiegyensúlyozott, hűséges, szorgalmas, tisztességes, jószándékú emberek, akik törődnek másokkal. Próbálnak jó állampolgárrá válni, magasan fejlett erkölcsi érzékük van, és vágyakoznak az egyszerűség iránt. A zöld az új életet és az újrakezdést is szimbolizálja, és így az emberekben élő reményt, a megújult életerőt és az energikusságot jelzi, valamint jó emberi kapcsolatokat tükröz. Mély és élénk tónusának köszönhetően a Galaxy S6 edge smaragdzöld árnyalata fokozza a zöld dolgok vonzerejét” – mondta Dr. Donna Dawson.

 

A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek 32/64/128GB-os verzióban is elérhetőek lesznek.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27