A Samsung reagált az okoshűtő biztonsági hibájára

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 27. 10:59

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szakértők biztonsági rést fedeztek fel a Samsung geyik okoshűtőjében. A szárnyra kapott hírekre maga a vállalat is reagált.

A Samsung hivatalosan is reagált az okoshűtőjében talált biztonsági résre. Napokkal ezelőtt még csupán annyit lehetett tudni, hogy már dolgoznak a probléma megoldásán, most azonban kiderült, hogy már egy szoftverfrissítést is kiadtak.
 


Mint elmondták: „A Samsung tisztában van vele, hogy a sikere a cégbe, a termékeibe, illetve az általa biztosított szolgáltatásokba vetett bizalmon múlik. Amint a potenciális sebezhetőséget azonosították, a Samsung azonnali lépéseket tett a probléma felderítésére és megoldására, amelyet az augusztus 25-én közétett szoftverfrissítés orvosol. A hálózathoz kapcsolódó hűtők a szoftverfrissítést automatikusan megkezdik, a hálózathoz nem kapcsolódó hűtők esetében pedig a hálózati kapcsolat visszaállítása után történik meg a frissítés. A Samsung számára kiemelt prioritás a vásárlói személyes adatainak védelme, amiért nap mint nap keményen dolgozik.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20