HyperX FURY DDR3L és Impact DDR4 memóriakészletek kezdő és profi gamereknek

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 2. 15:23

A HyperX bejelentette, hogy az új HyperX FURY DDR3L nagyteljesítményű, kisfeszültségű DIMM memóriákkal, valamint a vadonatúj HyperX Impact DDR4 SO-DIMM memóriákkal bővíti termékkínálatát.

A HyperX FURY DDR3L igen alacsony, 1,35 voltos feszültségen működik, melynek köszönhetően áramfogyasztása és hőtermelése hatékonyabb. A memória 1600 MHz-es és 1866 MHz-es változatban kapható, 8 GB-os illetve 16 GB-os kétcsatornás, kétdarabos készletben, illetve 4 GB-os és 8 GB-os önálló modulként integrálható a számítógép rendszerekkel. Ez a dizájnos, aszimmetrikus kialakítású, fekete hőelosztóval és nyomtatott áramkörrel rendelkező memória teljes mértékben Plug-and-Play (PnP) elven működik, amely automatikus órajelnövelést tesz lehetővé. Ideális azon kezdő játékosok és otthoni számítógép-tuningolók számára, akik költséghatékonyan szeretnék fejleszteni 6. generációs Intel® Core™ processzoraikat (korábban Skylake-S processzor) és 100-as sorozatú lapkakészletüket.A gamer márka emellett bemutatta első generációs SO-DIMM HyperX Impact DDR4 memóriáját is. A PnP funkcionalitás ebben az esetben is automatikus órajelnövelést kínál, ezáltal nagyteljesítményű fejlesztést jelenthet laptopokhoz, kisméretű asztali-, mini- és univerzális számítógépekhez, illetve Steam Machine gépekhez. A memória 2133 MHz-től egészen 2666 MHz-es órajelig terjed, és 8 GB, valamint 16 GB kapacitással rendelkező, kétcsatornás, kétdarabos készletben, továbbá 4 GB és 8 GB kapacitású önálló modulként kerül forgalomba.

A HyperX FURY DDR3L és HyperX Impact DDR4 memóriákhoz élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

A HyperX FURY DDR3L jellemzői és műszaki adatai:

·    PnP: a Plug and Play automatikusan a rendszer-specifikációban megadott maximumértékre tuningolja a memóriát
·    Kapacitás: 4 GB-os és 8 GB-os önálló modulok, 8 GB-os és 16 GB-os kétdarabos készletek
·    Frekvencia: 1600 MHz, 1866 MHz
·    CAS-késleltetés: 10, 11
·    Feszültség: 1,35 V
·    Hőelosztó: stílusos és agresszív dizájn, fekete színben
·    Nyomtatott áramköri kártya: fekete
·    Megbízhatóság: teljes körűen tesztelve
·    Jótállás/támogatás: élettartam-garancia ingyenes műszaki támogatással

Kulcsszavak: HyperX Kingston memória

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű memória munkaállomásokhoz és felső kategóriás asztali számítógépekhez

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memóriával bővítette DDR5 memóriacsaládját. Az új, túlhúzható szerverosztályú memóriamodult a következő generációs munkaállomások és felső kategóriás asztali gépek számítástechnikai igényeinek kielégítésére tervezték.

2023. március 20. 21:23

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20