Black Fridayjel készül az Extreme Digital

forrás: Prím Online, 2015. november 10. 16:48

Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Fridayt szervez az Extreme Digital. A pontos dátum azonban egyelőre még titok.

Ismét fekete péntekkel készül az Extreme Digital hazánkban. Mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.

 

A legnagyobb forgalmú magyar webáruház mellett országszerte 13 szaküzletet működtető Extreme Digital várakozásai szerint az idei Black Fridayen pedig 50 ezer darab termék talál majd gazdára akciós áron.

 

 

Az Extreme Digital az internetes vásárlás előnyeit népszerűsíti saját Black Fridayjel. A cég webáruházában mindenki sorban állás nélkül vásárolhatja meg az ajándékokat, az ingyenes kiszállítás révén pedig mindez járulékos költségekkel sem jár. Idén számos alkalommal szerveztek online felületén akciós napokat, amelyeken az okostelefonok, televíziók és háztartási gépek voltak a legnépszerűbb termékek.

 

Az idei Black Fridayen a szokásosnál is nagyobb, akár 70 százalékos egyedi kedvezményekkel is elérhetők lesznek árucikkek, a csoportos, teljes termékköröket érintő kedvezmények mértéke pedig 10-25 százalék körüli lesz. Az Extreme Digital megközelítőleg mintegy félmilliárd forint összértékben kínál kedvezményeket ezen a napon vásárlóinak. Az idei fekete péntek pontos dátuma egyelőre titok, de az áruház hírlevelében beszámol majd az akcióról.

 

Kép: toyotaplace.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

30 éve Magyarországon az ESSCA

A világ egyik legjobb üzleti iskolájaként nyilvántartott ESSCA kétnapos exkluzív eseménnyel indította a budapesti fennállásának harmincadik évfordulójára szervezett ünnepségsorozatot. A Financial Times menedzsment képzési világranglistáján előkelő helyet elfoglaló felsőoktatási intézmény Magyarországra akkreditált nagykövetek számára tartott rangos nemzetközi estet, majd az International Women’s Clubbal (IWC) együttműködve szervezett életmód napot az iskola kampuszán. Az eseménysorozat szorosan kapcsolódik az egyetem által képviselt értékekhez: a kulturális sokszínűséghez, a vibráló diákélethez, a fenntarthatósághoz és az egészséges életmód szem előtt tartásához. 

2023. március 31. 12:49

Átfogó felhőalapú biztonsági mentési megoldások az ASUSTOR-tól

Az ASUSTOR NAS a biztonsági mentési funkciók átfogó skáláját kínálja a felhasználóknak, lehetővé téve a könnyű és rugalmas köpontosítását a különféle digitális eszközökön tárolt adatoknak.

2023. március 31. 11:33

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

250 dollárért adathalász lehet bárkiből

Nyílt titok, hogy napjainkban a kiberbűnözők egyre kevésbé foglalkoznak a vállalati tűzfalak feltörésével. Azokat megkerülve a szervezetek informatikai védelmének leggyengébb láncszemét, a munkavállalókat és a beszállítókat csalják lépre a legtöbbször megtévesztő emailek, weboldalak használatával. 

2023. március 30. 20:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08