Black Fridayjel készül az Extreme Digital

forrás: Prím Online, 2015. november 10. 16:48

Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Fridayt szervez az Extreme Digital. A pontos dátum azonban egyelőre még titok.

Ismét fekete péntekkel készül az Extreme Digital hazánkban. Mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.

 

A legnagyobb forgalmú magyar webáruház mellett országszerte 13 szaküzletet működtető Extreme Digital várakozásai szerint az idei Black Fridayen pedig 50 ezer darab termék talál majd gazdára akciós áron.

 

 

Az Extreme Digital az internetes vásárlás előnyeit népszerűsíti saját Black Fridayjel. A cég webáruházában mindenki sorban állás nélkül vásárolhatja meg az ajándékokat, az ingyenes kiszállítás révén pedig mindez járulékos költségekkel sem jár. Idén számos alkalommal szerveztek online felületén akciós napokat, amelyeken az okostelefonok, televíziók és háztartási gépek voltak a legnépszerűbb termékek.

 

Az idei Black Fridayen a szokásosnál is nagyobb, akár 70 százalékos egyedi kedvezményekkel is elérhetők lesznek árucikkek, a csoportos, teljes termékköröket érintő kedvezmények mértéke pedig 10-25 százalék körüli lesz. Az Extreme Digital megközelítőleg mintegy félmilliárd forint összértékben kínál kedvezményeket ezen a napon vásárlóinak. Az idei fekete péntek pontos dátuma egyelőre titok, de az áruház hírlevelében beszámol majd az akcióról.

 

Kép: toyotaplace.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A QNAP kiad egy licencmentes Windows PC/Server biztonsági mentési megoldást

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

2024. március 3. 13:47

Bemutatták az új Maserati GranCabrio-t

A Maserati bemutatta legújabb autóját, az ikonikus GranCabrio-t, mely mostantól Spyderként is elérhető. A modell a kupé ikertestvérének, a díjnyertes GranTurismónak az új, nyitott tetejű változata.

2024. március 3. 12:10

Tech Trends 2024: Hogyan lehet technológiai lemaradásból modernizációs versenyelőny?

Tech Trends sorozatunk évről-évre követi a technológia gyorsuló átalakulását és prognózist ad az elkövetkező 18-24 hónap meghatározó trendjeire. A tavalyi Tech Trends 2023 tanulmányunk vonatkozó fejezete a még működő mainframe-ek jövőbeli lehetőségeinek bemutatására irányult, és hangsúlyozta az új technológiákkal való integrációban rejlő potenciált.

2024. március 3. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30