Az Ingenico Group innovatív megoldásai a Főtaxi autóiban

forrás: Prím Online, 2016. február 18. 15:18

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacezetője, az Ingenico Group bejelentette, hogy Magyarország egyik vezető taxivállalata, a Főtaxi a cégcsoport fizetési megoldásait választotta POS terminál flottájának megújítására.

A két vállalat évek óta dolgozik együtt, és a most  megkötött megállapodás keretében az Ingenico Group gondoskodik a mintegy 1200 darabos fizetési terminál flotta megújításáról és a rajtuk futó zártláncú üzleti applikáció fejlesztéséről. Az autókba kerülő kategóriaelső Ingenico iWL 220 modellek lehetővé teszik a taxisok számára, hogy minden típusú fizetési kártyát – mágnescsíkosat, chip kártyát, valamint érintőkártyát – is elfogadhassanak. A szerződés keretében az Ingenico Group telepíti a terminálokat, valamint a Főtaxi számára fejlesztett zártláncú üzleti applikációt, illetve elvégzi a a készülékek folyamatos karbantartását is. 

 

Szunomár Tibor, a Főtaxi vezérigazgatója a következőket nyilatkozta az együttműködés kapcsán: „A Főtaxi 103 éve arra törekszik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Az Ingenico neve és az általa képviselt technológia - no és nem utolsó sorban a hozzáadott szolgáltatás - a garancia arra, hogy ezt a célt maximálisan teljesíteni is tudjuk” – mondta el a vezérigazgató. 

 

Szabó Gábor, az Ingenico Group Magyarországért felelős vezetője kiemelte a hosszútávú együttműködés fontosságát a két vállalat között: „Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink és a kapcsolódó szolgáltatások minőségének köszönhetően ismét az Ingenico Group megoldásait választotta a Főtaxi, hogy frissítse készpénzmentes fizetési megoldásait. Köszönhetően a hosszútávú együttműködésnek, az átállás mind hardver, mind fizetési alkalmazás oldalról egyszerű és zökkenőmentes volt” – mondta el Szabó Gábor.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Autót is vezethetsz a HONOR szemkövető funkciójával!

A HONOR legújabb, mesterséges intelligencia hajtotta szemkövető funkciójával úgy is vezethetsz autót, hogy nem ül benne senki.

2024. február 22. 20:28

Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

2024. február 22. 19:10

Stabilan tartja második helyét a legtöbb tévét értékesítők listáján a Hisense

Több mint 25,9 millió eladott készülékkel, 2023-ban is a második helyet foglalta el a Hisense a legtöbb tévét értékesítő gyártók globális listáján. A vállalat a magyar piacon is jelentős bővüléssel zárta a tavalyi évet: több mint 38 ezer tévékészüléket adott el, így 29 százalékkal növelte a tévéeladásokat az előző évhez képest. A globális eladásnövekedésnek köszönhetően a Hisense az egyetlen márka a top 5-ös listán, amely az elmúlt hat évben folyamatosan növelte eladásait az észak-amerikai és európai piacokon.

2024. február 22. 17:43

A magyar fejlesztésű Chameleon Smart Home segít a hotelek okosításában is

A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta a kifejezetten szállodák számára fejlesztett, okosotthonnal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszert. A Hotelify okoshotel-applikáció, amely az App Store és a Google Play felületein is elérhető, lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát a foglalástól a távozásig. A Hotelify segíti a vendégeket, hogy mobiltelefonjukon keresztül elérjék a szállodák szolgáltatását, az üzemeltetőket pedig abban támogatja, hogy komoly digitalizációt és hatékonyságnövelést hajthassanak végre a költséghatékonyabb és professzionálisabb hotelüzemeltetés érdekében.

2024. február 22. 16:04

Az LG három hónapig ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál okostévéin

Három hónapos ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál az LG okostévék tulajdonosainak az LG Electronics (LG). Az ajánlat 93 országban*, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6-tól 2024. április 30-ig az új Apple TV+ felhasználók számára.**  Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as, vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el. 

2024. február 22. 14:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07