Kis odafigyelés, biztonságosabb működés

forrás: Prím Online, 2016. február 23. 13:53

A kisvállalatok is hasonló informatikai fenyegetéseknek vannak kitéve, mint a nagyobb cégek, ezért számukra is fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektessenek üzleti és pénzügyi adataik biztonságának megőrzésére. A Kaspersky Lab nemzetközi felmérése szerint például a vállalatok 82 százaléka gondolja úgy, túl kicsik ahhoz, hogy informatikai támadások célpontjai legyenek.

A valóság ezzel szemben az, hogy az 50 főnél kisebb cégek 41 százaléka már tapasztalt informatikai fenyegetést. A rosszindulatú támadások pedig pénzügyi veszteséggel is járnak, 2014-ben a biztonsági rendszerek feltörésének átlagos anyagi vonzata 1 800 000 Ft-ot tett ki. 

 

Felelős vállalatként az Invitel kiemelt fontosságúnak tartja a felhasználói ismeretek bővítését. Tavaly év elején útjára indították ismeretterjesztő infografika-sorozatukat, amelyet 2016-ban tovább bővítettek különböző témájú, informatív tippgyűjteményekkel. Idén kifejezetten kisvállalatok számára kidolgozott hasznos anyagokkal is készülnek, hogy személyre szabott szolgáltatásaik mellett praktikus tanácsokkal, tippekkel is támogassák a hazai vállalkozások eredményes működését. 
 

A mellékelt információs segédanyaguk arra kíván rávilágítani, hogy egy kis odafigyeléssel és egyszerű megoldások alkalmazásával biztonságosabbá tehetőek a kisvállalatok egyes munkafolyamatai.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás