Jelentősen bővíti az okostévés tartalmait a Philips

forrás: Prím Online, 2016. február 24. 18:11

A Philips televíziókat gyártó TP Vision a 2016-ban piacra lépő okostévés modelljeinél a teljesítménynövelés és a még színesebb, gazdagabb tartalmi kínálat egyaránt fontos szerephez jut. Ennek megfelelően mindegyik idén bemutatkozó androidos készülék már bővíthető belső tárolási kapacitással és nagyon gyors működést garantáló négymagos processzorral lesz ellátva.

Mindezek mellett a felhasználók az idei év első felétől már olyan játékgyártók, illetve streaming szolgáltatók korlátlan élményeket nyújtó programjaihoz juthatnak hozzá a Philips androidos tévéken, illetve okostévéken, mint az Amazon, Gamefly, Chillingo, vagy a Gameloft. Többek között a MyLiveGuard applikáció is része lesz ennek a csomagnak, amelynek köszönhetően az androidos tévék az okos otthonok fontos eszközeivé válnak.

 

Még több video streaming

Az Amazon Instant Video bekapcsolásával a Philips androidos televíziók számtalan video streaming lehetőséggel bővülnek. A kínálat Full HD-ben mindegyik Philips androidos tévé számára hozzáférhető lesz, míg az UHD streaming opció a 2016-ban bemutatkozó UHD-s androidos tévék számára biztosít tartalmat. (Az Amazon streaming szolgáltatás kezdetben csak az Egyesült Királyságban és Németországban lesz elérhető.)

 

Változatos játékok a lehető legszélesebb körből

A rajongók nagy örömére az idei első negyedévtől minden 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban gyártott androidos Philips tévén napjaink legnépszerűbb játékai közül ott lesz a Grid racing, a Batman a Lego, a MotoGP és a Dirt a Gameflytól, az Asphalt 8: Airborne és a GT Racing 2 a Gameloft-tól, illetve a Feed me Oil 2 a Chillingo-tól. Ezeken túl a Philips Okostévéken a Gametree TV Gold szolgáltatás is elérhetővé válik, amelynek részeként a Rummikub, a Tetris és a WPT is a képernyőkre költözik, illetve a kisebbekre gondolva a Toon Goggles sem marad ki a kínálatból. Az élményt fokozza az Ambilight technológia, ami dinamikus játékos módba kapcsolva precízen leköveti, és a készülék mögötti falra vetíti a képernyőn látottakat. Az Ambilux még ezen is túltesz. Nem csupán fényglóriát varázsol a tévé köré, hanem kiterjeszti a képernyőn látottakat a tévé hátuljára szerelt kilenc mini projektor révén. A könnyed kezelhetőség érdekében négy Bluetooth-os vezérlő csatlakoztatható a tévéhez. A konzolos játékosoknak is jó hírrel szolgál a Philips. A 6401-es és az afeletti androidos modelleken a lehető legalacsonyabbra állították a HDMI kapcsolat miatti lemaradást, így ezeken a készülékeken is garantált a szupergyors reakcióidő.

 

 

Bővített funkcionalitás

A TP Vision továbbfejlesztette speciális tévés applikációját, a Philips TV Remote-ot, amelyet idéntől még biztonságosabbá tettek a pin kódos lezárással. Az applikáció bekapcsolásával a felhasználók megszakítás nélkül élvezhetik az ingyenesen sugárzott programokat akkor is, ha egyik szobából átmennek a másikba és közben az élő műsort a tévé helyett a tableten, vagy más okos eszközön kísérik figyelemmel.

 

Egyedi tartalmak a magyar piacra is

A Philips androidos tévéin szaporodnak a magyar vonatkozású szolgáltatások is, amelyek közül kiemelkedik az ingyenes MinDig TV, illetve az Apróséf applikáció. Előbbi a korlátlan tévézés élményét kínálja. A segítségével jelenleg 7 televízió-csatorna (M1, M2, M4 Sport, Duna, Duna World, euronews, Vintage TV) műsora élvezhető, közülük négy HD-ben. Emellett 58 tévé- és 4 rádiócsatorna műsorújságja, nyelvválasztási funkció, folyamatosan frissülő videotéka, Emlékeztető és Kedvencek funkció is része az applikációnak, amely egyelőre még nem érhető el tévére letölthető verzióban.  Viszont a Chromecast funkciónak köszönhetően mobilról, vagy tabletről továbbküldhetőek a kiválasztott tartalmak minden Philips androidos készülékre.

 

Ugyancsak az itthoni felhasználók számára érhető el a Philips androidos tévéin a Google Playen már bőven 200.000 letöltés felett járó, a legjobb magyar és nemzetközi recepteket kínáló Apróséf alkalmazás is, amely az első hazai okostévére fejlesztett applikáció.

 

Kulcsszavak: Philips okostévé

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kütyüs kikapcsolódások Budapesten

Budapest látnivalóit nem csak turistaként érdemes felfedezni, de a legújabb technológiai újításoknak hála, akár még helyiként is megérheti újra felkeresni a főváros ikonikus helyszíneit. Összegyűjtöttünk öt szuper programot, amit geekként is érdemes végigjárni, ha egy kis „kütyübolond” kikapcsolódásra vágyunk, vagy az ide látogató külföldi ismerőseinket szeretnénk lenyűgözni.
 

2019. szeptember 7. 15:08

A legjobb online kaszinóbónusz kiválasztása

A szerencsejáték Magyarországon ugyanolyan elterjedt, mint a világ bármely más részén, tehát nem meglepő, hogy sok olyan online kaszinóval találkozunk, mint a NoviCasino.com. Ennek köszönhetően az utóbbi években sok szerencsejátékkal foglalkozó cég elindította a játékosoknak szánt weboldalát.

2019. szeptember 2. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás