Jelentősen bővíti az okostévés tartalmait a Philips

forrás: Prím Online, 2016. február 24. 18:11

A Philips televíziókat gyártó TP Vision a 2016-ban piacra lépő okostévés modelljeinél a teljesítménynövelés és a még színesebb, gazdagabb tartalmi kínálat egyaránt fontos szerephez jut. Ennek megfelelően mindegyik idén bemutatkozó androidos készülék már bővíthető belső tárolási kapacitással és nagyon gyors működést garantáló négymagos processzorral lesz ellátva.

Mindezek mellett a felhasználók az idei év első felétől már olyan játékgyártók, illetve streaming szolgáltatók korlátlan élményeket nyújtó programjaihoz juthatnak hozzá a Philips androidos tévéken, illetve okostévéken, mint az Amazon, Gamefly, Chillingo, vagy a Gameloft. Többek között a MyLiveGuard applikáció is része lesz ennek a csomagnak, amelynek köszönhetően az androidos tévék az okos otthonok fontos eszközeivé válnak.

 

Még több video streaming

Az Amazon Instant Video bekapcsolásával a Philips androidos televíziók számtalan video streaming lehetőséggel bővülnek. A kínálat Full HD-ben mindegyik Philips androidos tévé számára hozzáférhető lesz, míg az UHD streaming opció a 2016-ban bemutatkozó UHD-s androidos tévék számára biztosít tartalmat. (Az Amazon streaming szolgáltatás kezdetben csak az Egyesült Királyságban és Németországban lesz elérhető.)

 

Változatos játékok a lehető legszélesebb körből

A rajongók nagy örömére az idei első negyedévtől minden 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban gyártott androidos Philips tévén napjaink legnépszerűbb játékai közül ott lesz a Grid racing, a Batman a Lego, a MotoGP és a Dirt a Gameflytól, az Asphalt 8: Airborne és a GT Racing 2 a Gameloft-tól, illetve a Feed me Oil 2 a Chillingo-tól. Ezeken túl a Philips Okostévéken a Gametree TV Gold szolgáltatás is elérhetővé válik, amelynek részeként a Rummikub, a Tetris és a WPT is a képernyőkre költözik, illetve a kisebbekre gondolva a Toon Goggles sem marad ki a kínálatból. Az élményt fokozza az Ambilight technológia, ami dinamikus játékos módba kapcsolva precízen leköveti, és a készülék mögötti falra vetíti a képernyőn látottakat. Az Ambilux még ezen is túltesz. Nem csupán fényglóriát varázsol a tévé köré, hanem kiterjeszti a képernyőn látottakat a tévé hátuljára szerelt kilenc mini projektor révén. A könnyed kezelhetőség érdekében négy Bluetooth-os vezérlő csatlakoztatható a tévéhez. A konzolos játékosoknak is jó hírrel szolgál a Philips. A 6401-es és az afeletti androidos modelleken a lehető legalacsonyabbra állították a HDMI kapcsolat miatti lemaradást, így ezeken a készülékeken is garantált a szupergyors reakcióidő.

 

 

Bővített funkcionalitás

A TP Vision továbbfejlesztette speciális tévés applikációját, a Philips TV Remote-ot, amelyet idéntől még biztonságosabbá tettek a pin kódos lezárással. Az applikáció bekapcsolásával a felhasználók megszakítás nélkül élvezhetik az ingyenesen sugárzott programokat akkor is, ha egyik szobából átmennek a másikba és közben az élő műsort a tévé helyett a tableten, vagy más okos eszközön kísérik figyelemmel.

 

Egyedi tartalmak a magyar piacra is

A Philips androidos tévéin szaporodnak a magyar vonatkozású szolgáltatások is, amelyek közül kiemelkedik az ingyenes MinDig TV, illetve az Apróséf applikáció. Előbbi a korlátlan tévézés élményét kínálja. A segítségével jelenleg 7 televízió-csatorna (M1, M2, M4 Sport, Duna, Duna World, euronews, Vintage TV) műsora élvezhető, közülük négy HD-ben. Emellett 58 tévé- és 4 rádiócsatorna műsorújságja, nyelvválasztási funkció, folyamatosan frissülő videotéka, Emlékeztető és Kedvencek funkció is része az applikációnak, amely egyelőre még nem érhető el tévére letölthető verzióban.  Viszont a Chromecast funkciónak köszönhetően mobilról, vagy tabletről továbbküldhetőek a kiválasztott tartalmak minden Philips androidos készülékre.

 

Ugyancsak az itthoni felhasználók számára érhető el a Philips androidos tévéin a Google Playen már bőven 200.000 letöltés felett járó, a legjobb magyar és nemzetközi recepteket kínáló Apróséf alkalmazás is, amely az első hazai okostévére fejlesztett applikáció.

 

Kulcsszavak: Philips okostévé

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55