Az Avnet Magyarországra is elhozza a legmodernebb felhőszolgáltatást

forrás: Prím Online, 2016. március 9. 15:17

Az Avnet, Inc., a világ egyik vezető technológiai disztribútora bejelentette, hogy aggregátor szerepet kapott az EMEA (Európa, a Közel-Kelet és Afrika) térségében a VMware vCloud Air Network szolgáltatások értékesítésében, így napjaink egyik legmodernebb felhőszolgáltatásait mostantól a hazai vállalatok is igénybe vehetik.

„A VMware-rel kötött megállapodásunk értelmében, a VMware vCloud Air megoldást mostantól a magyarországi szolgáltatók is felvehetik portfóliójukba, így a hazai vállalatok számára a legmodernebb nyilvános és hibrid felhőszolgáltatások is elérhetővé válnak. Az adattárolás rugalmasabbá és biztonságosabbá válik a fizikai adattárolás felhőszolgáltatásokra cserélésével, továbbá, miután a felhőszolgáltatásoknak ügyféloldalon jelentkező karbantartási költségei nincsenek, az adattárolás összköltsége kiszámíthatóbb és nem mellesleg alacsonyabb is lesz” – mondta el Bartha Péter, az Avnet TS magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, egyben a vállalat dél-kelet-európai régiójának vezetője.

 

Az Avnet és a VMware közötti megállapodás eredményeképpen, a disztribútor Ausztriában, Csehországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Romániában, Svájcban és Törökországban indított tevékenységével, a vCAN menedzselt szolgáltatói program vezető aggregátora lett az EMEA térségében.

 

A VMware vCloud Air Networkkel párhuzamosan, a VMware vCloud Air Disaster Recovery megoldás is megérkezett Magyarországra. A kiegészítő szolgáltatás az adatközpontok meghibásodása esetén is folyamatos működést tesz lehetővé, valamint megteremti a magáncélú, a nyilvános és a hibrid felhők közötti átjárás szabadságát. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30