Az ideális új munkatárs

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 15. 08:01

Újra ősz, és a szabadság végeztével neked is vissza kell rázódnod a munkás mindennapokba? Lepd meg magad egy új laptoppal, és te leszel a tárgyalások sztárja!

Bevetésre készen

Meetingek sora vár, amint visszatérsz? Esetleg videokonferenciákba is be kell kapcsolódnod? A Dell Vostro 3558 a HD webkamerának köszönhetően szuper minőségű képet nyújt, a Waves MaxxAudio rendszer pedig tiszta hangzást biztosít. Nem kell sokat bíbelődni a kivetítéssel sem, hiszen a projektorok és a külső monitorok is egyszerűen csatlakoztathatók. Mi több, a laptop terhelés alatt is csöndesen használható, így nem kell kényelmetlenül érezned magad a zaj miatt! A megbeszélések után a lazításra is szánj időt, és mutasd meg a kollégáknak a nyaraláson készült fotókat! A nagyméretű képek tárolása sem okoz többé kihívást, hiszen a modellt akár 1TB-os merevlemezzel is választhatod. 

 

Úton útfélen

Ha reggeltől estig úton vagy a munkád miatt, különösen fontos, hogy az akkumulátor sokáig tartson. Nyugodtan koncentrálj az igazán fontos dolgokra, mert ez a modell több órát is kibír úgy, hogy nem vagy konnektor közelében. Ráadásul a Dell Vostro 3558 elegáns, modern és profi megjelenést biztosít a fontos pillanatokban. Sőt! A gép mikrocsíkos borítása ellenáll a karcolásoknak, így akkor sem sérül, ha csak bedobod a táskába, és már indulsz is a következő tárgyalásra.

 

 

Végre pihenés!

Egy fárasztó nap után nincs is jobb, mint megnézni egy jó filmet. A 15,6 colos tükröződéscsökkentő bevonatú kijelzőt akár FullHD felbontásban is választhatod, így az esti házimozihoz már csak a pattogatott kukoricát kell beszerezned. Kell ennél több?

 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR bemutatja erőteljes és kompakt laptopjait 10. generációs Intel Core processzorral

A HONOR nemzetközi technológiai márka bejelentette az új HONOR MagicBook X 14 és HONOR MagicBook X 15 laptopokat. A karcsú, alumínium készülékház 10. generációs Intel Core processzort, 56 Wh-s akkumulátort, kétcsatornás memóriavezérlőt, 2x2 MOMO kétantennás kialakítást és nagyteljesítményű hűtőventilátort rejt. A laptopok így gyors működést és kimagasló felhasználói élményt biztosítanak munka és kikapcsolódás közben. 

2021. október 27. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20