DXC Technology néven indul a CSC és a HPE szolgáltatási üzletágának összeolvadásából alakuló új vállalat

forrás: Prím Online, 2017. március 8. 11:22

A tranzakció lezárultával DXC Technology néven működik majd a CSC és a Hewlett Packard Enterprise vállalati szolgáltatási üzletágának (Enterprise Services - ES) összeolvadásából létrejövő szervezet. Az új arculat a vállalat elindulásakor debütál, amelynek várható időpontja 2017. április 3.

A két vállalat 2016 májusában bejelentett stratégiai egyesülése nyomán a világ vezető független, teljes körű informatikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata jön létre. Az új szervezet több mint 70 országban közel 6 ezer ügyfelet fog kiszolgálni, és várhatóan 26 milliárd dolláros éves bevételt termel majd. A végső jóváhagyási folyamat után a DXC Technology a ’DXC’ azonosítón fog szerepelni a New York-i értéktőzsdén. 

 

„A DXC Technology küldetése, hogy átvezesse ügyfeleit a digitális átalakulás ösvényein, és olyan globális vállalatként jelenjen meg, amelynek szolgáltatásai segítenek kihasználni a napjaink gyorsan változó környezetéből adódó lehetőségeket” – mondta Mike Lawrie, a CSC elnök-vezérigazgatója, aki az összeolvadás lezárulta után DXC Technology elnök-vezérigazgatói posztját tölti majd be. „A DXC Technology márka alapja a bizalom valamint az a hajthatatlan törekvés, hogy ügyfeleinket segítsük az őket folyamatosan körülvevő változásban rejlő lehetőségek kiaknázásában. Arra összpontosítunk majd, hogy minél nagyobb értéket teremtsünk ügyfeleinknek, partnereinknek, részvényeseinknek, illetve növekvő lehetőségeket biztosítsunk munkatársainknak.”

 

Az egyesülés lezárulásáig a CSC és a HPE ES továbbra is a jelenlegi vezetési struktúra alatt működik, két külön szervezetként. Az összeolvadás véglegesítéséhez szükséges szabályozói jóváhagyások biztosítottak, a tőzsdei bejegyzés pedig folyamatban van.

 

Az új vállalat arculatának kialakítása a Siegel+Gale, nemzetközi márkastratégiai és design vállalat segítségével történik.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50