Időjárástól függetlenül jó választás az új Dell XPS 13 2-in-1 modell

forrás: Prím Online, 2017. május 18. 09:31

Minden évben nagy lelkesedéssel várjuk a jó időt, ám a kezdetben változékony időjárás nem kis fejtörést okoz, ha programokról van szó. Szeretnénk minél több időt a szabadban tölteni, de bármikor megtréfálhat egy hirtelen jött zápor.

 

Program program hátán

Legyen akár verőfényes napsütés vagy esős nap, néhány jó ötlettel máris örömet okozhatsz az egész családnak. Az új Dell XPS 13 2-in-1 modell segítségedre lesz a tervezésben. A 360 fokos csuklópánt négy rugalmas pozíciót - táblagép, sátor, laptop és állvány mód - biztosít, így könnyedén böngészhetsz a programok között, a Dell aktív tollal pedig egyetlen kattintással jegyzetelhetsz, rajzolhatsz és írhatod fel ötleteidet.

Spuri ki a szabadba! 

Ne maradjatok a négy fal között, menjetek kirándulni! Az XPS 13 kétfunkciós laptop egy pillanat alatt könnyedén táblagéppé alakítható, és akkumulátora akár több mint tíz óráig bírja, így a szélesvásznú HD webkkamera segítségével minden pillanatot megörökíthettek. A tipikus laptopnál nagyobb fényerővel bír, így még napfényben is kiválóan láthatjátok az elkészített fotókat, a Corning Gorilla Glass NBT kijelző pedig tutira nem sérül meg rázósabb terepen sem.

Ha jön a cudar idő...

...akkor jöhet egy játékos, zenehallgatós, filmnézős délután. Az XPS 13 2 az 1-ben ebben is lenyűgöző. A választható UltraSharp QHD+ felbontású InfinityEdge kijelzőn tökéletes minőségben nézhetitek meg kedvenc meséiteket. Az akár 170°-os betekintési szöget biztosító panelnek köszönhetően pedig a képernyőt az egész család tisztán láthatja.

De ha mégis inkább a játékot választjátok, a Thunderbolt 3 többfunkciós porttal egy 4K felbontású kijelzőt is csatlakoztathattok, az XPS 13 2-in-1 ezt is könnyedén bírni fogja.  

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gamer laptop azoknak, akik többet akarnak

A Razer bejelentette a Razer Blade 15 gamer laptop fejlődésének következő modelljét, amely mostantól akár 8 magos 10. generációs Intel Core i7 processzorral, NVIDIA GeForce RTX SUPER GPU-kkal, valamint egy 300 Hz-es kijelzővel is rendelhető, melyek mind a jellegzetes fekete alumínium házban kaptak helyet. Az új billentyűzet-elrendezéssel, továbbfejlesztett bemeneti és kimeneti lehetőségekkel, valamint bőséges SSD tárhellyel kiegészült Blade 15 lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a lehető legjobb formájukat nyújtsák a játékokban, a legjobb munkát adják ki kezükből, és a legjobb életüket éljék.

2020. április 6. 14:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás