A Femina.hu már Viberen keresztül is elérhető

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 31. 11:57

A Femina Média életében az idei év egyik kiemelt fókuszpontjának a közösségi média csatornákon történő még aktívabb jelenlétet és tudatos közösségformálást tekintették. 

Bár a magazin kommunikációja az egyes közösségi médiumokon (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest) keresztül eddig is hangsúlyos volt, 2017. augusztusától egy újabb platformon, a Viber csevegőapplikációján keresztül is elérhetővé válnak a Femina.hu legfrissebb cikkei: http://bit.ly/2vWV8DQ

 

„Az elmúlt néhány hónapban azon dolgoztunk, hogy az AB státuszú, nagyvárosi nőket célzó matricacsomaggal, nyilvános Femina-fiókkal és chatbottal az ország egyik legkedveltebb női magazinja már Viberen keresztül is elérhető legyen és releváns, értékes tartalmat szolgáltathasson olvasóinak. Bár messzemenő következtetéseket egyelőre nem mernénk levonni, az első hét tapasztalatai alapján úgy tűnik, egy igazán sikeres projektet indíthattunk útjára. Ezt mutatja az is, hogy alig egy hét elteltével már több, mint 75 ezren iratkoztak fel a Viberen elérhető Femina-fiókra." - mondta el Tóth Diána, a Femina.hu marketing menedzsere.

 

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott, mely most 3 hónapig az alábbi linkről ingyenesen letölthető a Viber applikáción keresztül: http://bit.ly/2wL5YdC

 

 

„A Femina.hu olvasóközönségéből kiindulva egy nagyvárosi, fiatal nő mindennapjait szerettem volna megeleveníteni annak minden bájával és humorával. Éppen ezért a matricacsomag főszereplőjének Annát és rosszcsont kutyáját, Virslit választottuk." - tudtuk meg Zsédey Teréztől, a Femina.hu grafikusától.

 

A Femina nyilvános Viber-fiókjában napi szinten friss, egyedi tartalom kerül megosztásra. A felhasználók bepillanthatnak a szerkesztőség mindennapjaiba és beszélgetéseibe, cseveghetnek Annával, a Femina.hu hírrobotjával és könnyedén kereshetnek rá számukra releváns tartalmakra, melyeket személyre szabottan, egy általuk megadott időpontban olvashatnak a feliratkozók.

Kulcsszavak: Femina.hu Viber

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hamarosan zárul a regisztráció a ChaosStackre!

Valós piaci problémák, értékes tapasztalat, networking – ez mind a ChaosStack. Az idén első alkalommal megrendezett fejlesztő verseny úttörőnek számít a fiatal egyetemisták és pályakezdők körében. A számos tapasztalat mellett 500.000 Ft összértékű nyeremények találnak gazdára. A regisztráció szeptember 30-ig tart!

2017. szeptember 22. 12:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45

Együttműködés a biztonságos jövőért

2017. szeptember 6. 09:21

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21
cloudappsportal.com