Megjelent az OTRS 6 első béta kiadása

forrás: Prím Online, 2017. november 23. 11:11

Az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 6 kiadását.

 

Újdonságok

Vezérlőpult

Az OTRS 6 vezérlőpultjának elrendezése nem változott, csak a menü kapott egy kis grafikai frissítést. Az avatár támogatásnak köszönhetően azonnal látszik, hogy kinek a nevében történik az OTRS-sel való munka. Ez különösen az adminisztrátorok számára lehet hasznos, ha átváltanak egy másik ügyintézőre.

 

 

Adminisztráció

Az adminisztrációs felület teljesen megváltozott. A korábbi oszlopos elrendezést egy lebegő dobozos váltotta fel. Az adminisztrátorok kiválaszthatják a kedvenc dobozaikat a gyorsabb munkavégzéshez. Ezek a „kedvencként” megjelölt dobozok közvetlenül az Adminisztráció menüből is elérhetők lesznek.

 

 

Rendszerbeállítások

A rendszerbeállítások képernyő kívül-belül megújult. A beállítások magyarázó szövegei külön oszlopba kerültek, valamint egy fa szerkezet jelent meg a bal oldali dobozban az egyszerűbb navigáció érdekében. A beállítások mostantól adatbázisban vannak tárolva, és a rendszer kezeli a módosításcsomagokat is.

 

 

Személyes beállítások

A személyes beállítások képernyőt is teljesen átdolgozták. Itt is a korábbi oszlopos elrendezést váltották le lebegő dobozosra, és egy ilyen dobozra kattintva az alábbi képernyőn lehetséges az adott kategóriájú beállítások szerkesztése.

 

 

A kategóriákon belül a rendszerbeállításokhoz hasonló elrendezésű felületen lehet megváltoztatni a személyes beállításokat.

 

 

Jegy

Az OTRS 6 jegynagyítás képernyője is kapott egy kis ráncfelvarrást. A korábbi elrendezésen nem változtattak, viszont itt is megjelennek az avatárok. Az ügyintézők avatárjai a bejegyzésszövegek egyik oldalára, az ügyfelek avatárjai a másik oldalra kerülnek – akárcsak egy csevegésben.

 

 

Jegyfelosztás

Mostantól lehetőség van eldönteni azt, hogy egy meglévő jegy felosztásakor milyen jegytípusba legyen felosztva az adott jegy.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23
cloudappsportal.com