Kövesd Facebookon vagy Viberen a csomagod!

forrás: Prím Online, 2018. április 5. 12:47

Új szolgáltatást indított, Magyarországon elsőként, a Trans-o-flex (TOF) csomagszállító vállalat. Március elsejétől bárki könnyedén követheti a Facebook Messenger vagy a Viber alkalmazások segítségével a feladott vagy érkező csomag állapotát. Szükség esetén, pedig könnyen módosíthatja a megadott szállítási adatokat.

„Március 1-jén elindítottuk legújabb szolgáltatásunkat, a csomagszállítást segítő chatbot rendszert, ami a jelenlegi trendeknek megfelelően, gyors és egyszerű ügyintézést kínál ügyfeleinknek.” - nyilatkozta Pesztericz Péter, a Trans-o-flex ügyvezető igazgatója. 

 

A Trans-o-flex, Magyarország első olyan csomagszállító vállalata, amely a felhasználói igényeket és piaci trendeket felismerve, chatbot rendszer alkalmazásával könnyíti meg ügyfelei ügyintézését. A chatbot a Facebook Messengeren, Viberen és a vállalat honlapján keresztül érhető el.

 

 

Az ügyfeleknek a Facebook-on a Trans-o-flex oldalát kell megnyitnia, illetve a tof.hu-n is működik a szolgáltatás.  Egy csomagszám, e-mail cím vagy telefonszám megadásával az ügyfelek lekérhetik a csomaguk állapotára vonatkozó információkat. Az elérhetőségek megadását követően egy megerősítő e-mailt vagy sms-t kap az ügyfél, amelyen keresztül jogosultságot szerez a csomagadatok megnézésére. A chatboton keresztül információt kaphatunk a kiszállítás dátumáról, illetve ha már futárnál van a csomagunk, akkor a kiszállítási időablakot tudhatjuk meg és a futár elérhetőségeit. Továbbá a chat ablakon keresztül egy gombnyomással módosíthatja a kiszállítás idejét vagy a kézbesítés helyszínét. Mindemellett pedig, a chatbot alkalmas az általános ügyfélszolgálati kérdések megválaszolására is. 

 

Ezzel megoldást nyújtva az ügyfélszolgálat szezonális terheltségére és az ügyfelek hosszas telefonos várakozására. 

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk lefejleszthette a Trans-o-flex számára az első csomagszolgálati chatbotot, ami a mai kor digitális megoldásait előtérbe helyezve nyújt gyors és egyszerű ügyintézést a csomagküldő vállalat ügyfeleinek.” – mondta Józsa Zoltán, az Extreme Net Project Managere.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás