Az MMD a Philips monitorok széles tárházával lesz jelen az IFA kiállításon

forrás: Prím Online, 2018. július 16. 17:41

Az MMD, a Philips monitors márka licenc partnere ebben az évben is ott lesz az 58. alkalommal megrendezésre kerülő IFA kereskedelmi kiállításon és vásáron (Berlin, augusztus 31. - szeptember 5.). 

A kiállítás alatt, a 22. Csarnokban, a látogatók innovációk széles tárházával ismerkedhetnek meg, többek között a nagyobb termelékenységet elősegítő ultra széles és érintőképernyőkkel, a jobb csatlakoztathatóságot nyújtó USB-C dokkoló monitorokkal, a még immerzívebb élményt kínáló ultra vékony és ívelt képernyők, és sok minden egyéb különlegeséggel. 

 

Hibátlan dizájn a fogyasztók számára: keret nélküli, vékony, ívelt

A legújabb Philips képernyők közül sok modellnek fontos eleme a 4 oldalon keret nélküli dizájn, amely ideálissá teszi a monitorokat a csempe-szerű elrendezésekhez. Ezek a ténylegesen zökkenőmentes megjelenésű monitorok egyben kivételesen keskenyek is, vastagságuk csupán 6,1 mm, míg az ívelt modellek mind otthon, mind a munkában még magával ragadóbb felhasználói élményt nyújtanak.

 

Tökéletes szövetséges a konzoljátékosok számára

Az IFA 2018 vásáron különleges helyet kap a 43 hüvelykes 4K HDR 1000 képernyő, amely kifejezetten konzoljátékosok számára készült. A Philips standján kialakított gaming területen a látogatóknak lehetősége lesz megcsodálni ezt a képernyőt. A stílusos, nagyméretű és gyors CrystalClear 4K (UHD) felbontású VA panellel rendelkező Momentum monitor kiváló képminőséget, gyors reakcióidőt és alacsony input lag-et biztosít a konzoljátékosoknak, a játék során teljesen kiküszöbölve ezáltal a szakadozást és az akadozást. Továbbá a fokozott kényelem, a csatlakoztathatóság és az élvezet érdekében számos plusz funkcióval is rendelkezik. 

 

Szélesebb perspektívák: ultra széles monitorok

A Philips új monitor terméksorozatában számos ultra széles 32:9/32:10 arányú képernyő található. Az IFA 2018 vásáron bemutatásra kerülő nagyképernyős modellek 43,4 és 49 hüvelyk közötti méretűek és rendelkeznek Hello webkamerával. A képernyő hatalmas helykínálata a több megjelenített információ révén hatékonyabb multitasking munkát tesz lehetővé és ezzel párhuzamosan kiiktatja a csempe-szerű elrendezéseknél középen lévő oszlop által okozott zavaró hatást. Ezek az új monitorok fogják felváltani például a pénzügyi intézetek, a tőzsdeparkettek és más B2B szektorok többképernyős megoldásait. 

 

A profiknak tervezve: érintőképernyő és USB dokkolás

Számos idén megjelent Philips monitor rendelkezik érintőképernyő technológiával. A B2B érintőképernyős monitorok vetített kapacitív (P-Cap) technológiával működnek és a fejlett IP54 por- és víz elleni védelem mellett maximálisan 10 pontos érintést támogatnak. Ezek a képernyők olyan zökkenőmentesen és egyszerűen használható billentési funkcióval rendelkeznek, amellyel a felhasználó a nagyobb ergonómiai kényelem érdekében rugalmasan beállíthatja a legmegfelelőbb látószöget. Az IFA vásáron ezeket a professzionális monitorokat a 17 és a 21,5 hüvelykes modellek fogják képviselni.

 

A Berlinben bemutatásra kerülő 31,5 és 34 hüvelyk közötti méretű, 5k felbontású további professzionális Philips monitorok megfelelnek a mai rugalmas munkakörnyezetek által támasztott elvárásoknak. Ezek az új képernyők C típusú USB porttal rendelkeznek, továbbá átfogó dokkolási funkciót és optimalizált csatlakoztathatóságot nyújtanak. Vékony kétirányú, reverzibilis, C típusú USB csatlakozójuk olyan egyszerű, egykábeles dokkolási lehetőséget nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a lehető legnagyobb sebességgel történő biztonságos adatátvitelt, telefonok és notebookok csatlakoztatását és töltését, valamint perifériás készülékek egyszerű és gyors csatlakoztatását.

 

Ha többet szeretne megtudni, örömmel megszervezünk Önnek egy találkozót MMD képviselőnkkel a 22.-es Csarnokban – csupán tájékoztasson minket, melyik nap és időpont alkalmas Önnek. Stefan Sommer (az MMD Monitors & Displays B.V. európai marketing és üzletvezetési igazgatója) Artem Khomenko (az MMD Monitors & Displays B.V. termékmenedzsere) fog rendelkezésre állni; amennyiben személyes találkozót szeretne egyeztetni, kérjük jelezze felénk.  

Kulcsszavak: IFA 2018 monitor Philips MMD

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40