Az MMD a nagysebességű monitorokat mutatja be a fotósok és az ambiciózus fotó-rajongók számára

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 27. 12:30

Augusztus 19.-én tartották a Fényképészet Világnapját, amely a fényképészet világszerte inspiráló és pozitív hatású ereje előtt tiszteleg. Az év ezen napja sok millió fényképészt egyesít egy ünnepben, összekapcsolja egymással az embereket és megajándékozza a helyi és globális közösségeket. 

De ez nem csupán ezen a napon van így: még soha nem fényképeztek ilyen sokan és ilyen nagy lelkesedéssel, mint ezekben az években. A fényképészet, melynek tárgya korlátlan és páratlan képességével bárhová elrepíti nézőjét, univerzális nyelvet beszél és képes megmozgatni, inspirálni és jobbá tenni minket.

 

Ahogy a fényképészeti eszközök és eljárások egyre jobb képminőséget érnek el és egyre több és nagyobb teljesítményű fényképszerkesztő szoftver áll rendelkezésre, a különféle területeken dolgozó fényképészeknek egyaránt monitorokra van szükségük fényképeik beállításához. A fényképészeti munkák teljes potenciáljának kibontásához ezeknek a monitoroknak kiemelkedő képminőséget és színvisszaadást kell biztosítaniuk. Legyen Ön akár professzionális, vagy amatőr fényképész, olyan képernyőre van szüksége amely a fényképe legapróbb részletét is segít észrevenni.

 

A számos intelligens innovációval és a legmodernebb vizuális technológiával felszerelt nagyteljesítményű Philips monitorok egyesítik a kiváló képminőséget az olyan intelligens funkciókkal, amelyek a kezdő és professzionális fényképészek számára egyaránt lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozzák ki a képeikből. Ha Ön fényképész, akkor a Philips monitorok éppen azt adhatják meg, amire Önnek és kamerájának szüksége van!

A Philips 328E9F modell a kiemelkedő bővített alkalmazási lehetőségek érdekében zökkenőmentes, három oldalon keret nélküli dizájnnal és élénk, valósághű képek megjelenítéséhez ultra széles NTSC 102% és sRGB 122,6% színspektrummal rendelkezik. A Quad HD képernyő ultra éles képeket, míg a hajlított, vékony 9,94 dizájn valóban immerzív élményt biztosít.

Amikor nagy teljesítményre van szükség, a Philips 4K 272P7 és a 328P6VJEB/00 modellek mindennek rendelkeznek, amire egy mai fényképésznek a pontos, precíz és színkritikus munkához szüksége van. Mindkét monitor Ultra Clear 4K felbontást kínál, amellyel a felhasználó teljes részletgazdagságában, nagyban tekintheti meg a képet. A 272P7 modell 27 hüvelykes nagyteljesítményű paneljével nyújt briliáns színeket, pontos részleteket és továbbfejlesztett képi tisztaságot, míg a 328P6VJEB/00 modell egy olyan 32 hüvelykes Ultra HD képernyő, amely a szélesebb színspektrum és az élénkebb, természetesebb képek érdekében UltraWide-Color technológiával rendelkezik. 

Az olyan környezettudatos vásárlók számára, akik a továbbfejlesztett kényelem és konnektivitás érdekében egy számos funkcióval felszerelt nagyméretű képernyőt keresnek, a Philips 272B7QU a válasz. Az elosztó és USB-C dokkolási funkciókkal ellátott monitor IPS képernyőjének fejlett technológiájával éles, kristálytiszta Quad HD képeket nyújt.

Akár szakmája, szenvedélye, hobbija, vagy mindhárom a fényképészet, a Philips monitorok mindennel rendelkeznek amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki a képeiből.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC piacra dobja vadonatúj játékmonitorát

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető, gaming monitorokat* – és IT-tartozékokat forgalmazó márkája – bejelenti a 68,58 cm-es (27 hüvelykes) AGON PRO AG274QZM rendkívül gyors, QHD felbontással és lélegzetelállító MiniLED IPS-panellel rendelkező 240 Hz-es gaming monitort. 576 dimming zónával rendelkező MiniLED háttérvilágításának köszönhetően az AG274QZM gyönyörűen passzol az IPS panel által biztosított markáns és színhű látványhoz. 

2022. május 17. 17:00

Az LG az újra élőben megrendezett ISE kiállításon mutatta be új kijelzőtechnológiáit

Az LG Electronics (LG) két évnyi kihagyás után 2022-ben újra az Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon, Barcelonában mutatta be úttörő, üzleti használatra tervezett kijelzőtechnológiáit. A vállalat bemutatott újdonságai — az átlátszó OLED-megoldásoktól a Micro LED kijelzőkön át a LED-es üzleti megjelenítőkig — a digitális képmegjelenítést olyan hasznos üzleti felhasználási lehetőségekkel kombinálják, amelyek segítenek magasabb szintre emelni a pandémia utáni kommunikációt.

2022. május 15. 14:21

Miért jó egy használt monitor irodai felhasználásra?

Egy használt monitor irodai felhasználásra kiválóan alkalmas. Olyan készülékekről van szó, melyek költséghatékony megoldást jelentenek pl. KKV-k számára vagy egyéni vállalkozóknak. Kiválóan alkalmasak hosszú távú felhasználásra. Nézzik is meg, hogy miért!

2022. május 13. 16:02

A Philips monitors innovatív portfóliót mutat be az ISE 2022 kiállításon

A Philips monitors, valamint a Philips Professional Display Solutions örömmel erősíti meg részvételét az idei 2022. május 10-13. között megtartásra kerülő ISE 2022 kiállításon Barcelonában, a világ legnagyobb AV és rendszerintegrációs szakemberek számára rendezett kiállításán. 

2022. május 6. 14:13

Több mint egymillió Smart Monitort adott el a Samsung

A Samsung Smart Monitor szériájának összesített eladásai világszinten elérték az egymillió darabot. A népszerű készülék legújabb, M8 változata*  stílusos kialakítással és az okos életmódot támogató új funkciókkal érkezik.

2022. május 5. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24