Az MMD a nagysebességű monitorokat mutatja be a fotósok és az ambiciózus fotó-rajongók számára

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 27. 12:30

Augusztus 19.-én tartották a Fényképészet Világnapját, amely a fényképészet világszerte inspiráló és pozitív hatású ereje előtt tiszteleg. Az év ezen napja sok millió fényképészt egyesít egy ünnepben, összekapcsolja egymással az embereket és megajándékozza a helyi és globális közösségeket. 

De ez nem csupán ezen a napon van így: még soha nem fényképeztek ilyen sokan és ilyen nagy lelkesedéssel, mint ezekben az években. A fényképészet, melynek tárgya korlátlan és páratlan képességével bárhová elrepíti nézőjét, univerzális nyelvet beszél és képes megmozgatni, inspirálni és jobbá tenni minket.

 

Ahogy a fényképészeti eszközök és eljárások egyre jobb képminőséget érnek el és egyre több és nagyobb teljesítményű fényképszerkesztő szoftver áll rendelkezésre, a különféle területeken dolgozó fényképészeknek egyaránt monitorokra van szükségük fényképeik beállításához. A fényképészeti munkák teljes potenciáljának kibontásához ezeknek a monitoroknak kiemelkedő képminőséget és színvisszaadást kell biztosítaniuk. Legyen Ön akár professzionális, vagy amatőr fényképész, olyan képernyőre van szüksége amely a fényképe legapróbb részletét is segít észrevenni.

 

A számos intelligens innovációval és a legmodernebb vizuális technológiával felszerelt nagyteljesítményű Philips monitorok egyesítik a kiváló képminőséget az olyan intelligens funkciókkal, amelyek a kezdő és professzionális fényképészek számára egyaránt lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozzák ki a képeikből. Ha Ön fényképész, akkor a Philips monitorok éppen azt adhatják meg, amire Önnek és kamerájának szüksége van!

A Philips 328E9F modell a kiemelkedő bővített alkalmazási lehetőségek érdekében zökkenőmentes, három oldalon keret nélküli dizájnnal és élénk, valósághű képek megjelenítéséhez ultra széles NTSC 102% és sRGB 122,6% színspektrummal rendelkezik. A Quad HD képernyő ultra éles képeket, míg a hajlított, vékony 9,94 dizájn valóban immerzív élményt biztosít.

Amikor nagy teljesítményre van szükség, a Philips 4K 272P7 és a 328P6VJEB/00 modellek mindennek rendelkeznek, amire egy mai fényképésznek a pontos, precíz és színkritikus munkához szüksége van. Mindkét monitor Ultra Clear 4K felbontást kínál, amellyel a felhasználó teljes részletgazdagságában, nagyban tekintheti meg a képet. A 272P7 modell 27 hüvelykes nagyteljesítményű paneljével nyújt briliáns színeket, pontos részleteket és továbbfejlesztett képi tisztaságot, míg a 328P6VJEB/00 modell egy olyan 32 hüvelykes Ultra HD képernyő, amely a szélesebb színspektrum és az élénkebb, természetesebb képek érdekében UltraWide-Color technológiával rendelkezik. 

Az olyan környezettudatos vásárlók számára, akik a továbbfejlesztett kényelem és konnektivitás érdekében egy számos funkcióval felszerelt nagyméretű képernyőt keresnek, a Philips 272B7QU a válasz. Az elosztó és USB-C dokkolási funkciókkal ellátott monitor IPS képernyőjének fejlett technológiájával éles, kristálytiszta Quad HD képeket nyújt.

Akár szakmája, szenvedélye, hobbija, vagy mindhárom a fényképészet, a Philips monitorok mindennel rendelkeznek amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki a képeiből.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MMD bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező új képernyőjét

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező, 24 hüvelykes Philips 242B9T LCD monitort (23,8 hüvelyk / 60,5 cm képátló). 

2019. június 12. 10:02

Az Epson új fotónyomtatója számos méretformátummal képes dolgozni

A SureLab SL-D800 kifejezetten fotóelőhívásra és nyomtatásra specializálódott vállalkozások, illetve professzionális fotósok igényeit kielégítő, üzleti lehetőségeik kibővítését célzó fotónyomtató, mely a korábbiaknál rugalmasabb, gyorsabb és jobb minőségű nyomtatást biztosít.

2019. június 3. 13:35

Jól felszerelt modern munkahely az AOC professzionális megoldásaival

A monitor szakértő AOC bejelenti átfogó B2B portfóliójának bővítését. A modern munkahelyek által támasztott kihívásoknak megfelelő, kiváló minőségű monitorok mellett az AOC most bemutatja a praktikus VESA-konzolokat és monitortartó karokat. Ezzel az AOC minden üzletág számára teljes körű megoldásokat kínál a produktív, tiszta és ergonómiailag biztonságos munkaállomások létrehozása érdekében, mindezt pedig a legmagasabb szintű műszaki szabványoknak megfelelően.

2019. május 29. 13:39

A Xerox Iridesse nyomdagépet választották a digitális nyomtatás legfontosabb innovációjának

A Xerox Iridesse nyomdagép nyerte a European Digital Press Association Awards versenyében a fődíjat. A Xerox e termékével a legfontosabb digitális nyomdai újításának járó EDP Cut Sheet Printer Award for Innovation in Digital Production díjat vihette haza.

2019. május 27. 11:17

Az OKI Europe a kreativitás és a színek világának határait feszegette a FESPA 2019 rendezvényen

A FESPA 2019. május 14. és 17. között tartott rendezvényén az OKI bemutatta a nagy formátumú és speciális termékekből készült egyedülálló portfólióját, amely segítségével a vállalatok valóra válthatják kreatív ötleteiket: a helyszínen autófóliázással és a legújabb innovációk bemutatóival várták a látogatókat.

2019. május 21. 13:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50
online sportfogadás