A teljesítmény és a dizájn találkozása

forrás: Prím Online, 2018. október 24. 08:40

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a teljesen új Philips 276E8VJSB LCD monitort. Ez a 27 hüvelykes (68,6 cm) 4K UHD monitor az ultra-tiszta képminőség, a fantasztikus fényerő és tisztaság, valamint a bármilyen látószögből élethű képek érdekében a legújabb technológiával rendelkezik. 

Keskeny és elegáns formatervezése, valamint kényelmes, felhasználó-centrikus funkciói mind professzionális, mind otthoni felhasználók számára vonzó választássá teszik.

 

Kiváló képminőség

A Philips 276E8VJSB a legfejlettebb technológiák olyan skáláját kínálja a felhasználók számára, amely kifogástalan képminőségével fényképszerkesztésre, filmekhez, netes böngészésre, valamint egyenletes fényerőt és színpontosságot igénylő professzionális felhasználásokhoz egyaránt ideálissá teszi ezt a monitort. Az UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontás a nagyteljesítményű panelnek köszönhetően kiváló pontosságot nyújt, míg a széles látószögű IPS LED technológia 178/178 fokos látószögön belül kiemelkedően éles képeket és élénk színeket jelenít meg. A 10 bites képernyő gazdag színmélységet, valamint 1,074 milliárd színt nyújt, míg a 12 bites belső feldolgozás gondoskodik a finom átmenetekről és a részletgazdagságról. 

 

Elegáns dizájn

A Philips 276E8VJSB éppen olyan elegáns, mint amennyire erős. Minimális figyelemelvonást biztosító ultra keskeny peremei és nagyobb termelékenységet lehetővé tevő zökkenőmenetes megjelenése révén kiválóan alkalmas többképernyős, vagy csempeszerű elrendezésekhez, míg keskeny, kortárs dizájnja bármilyen otthoni környezet ideális díszítő elemévé teszi.

 

Felhasználó-centrikus

A kényelmi funkciók és opciók széles tárházával ellátott Philips 276E8VJSB célja, hogy a lehető legélvezetesebbé és legkielégítőbbé tegye a felhasználói élményt. A funkciók között megtalálható a fáradtságmentes multitasking és többképernyős munkavégzést lehetővé tevő MultiView konnektivitás, a fényerőt szabályozó és a kellemesebb megtekintést nyújtó, valamint a hosszas használat során a szemfáradást csökkentő villódzásgátló Flicker-Free technológia, az egészséget szolgáló LowBlue mód, valamint a nagyobb fenntarthatóság érdekében a környezetbarát anyagok használata és az alacsonyabb villanyszámlát biztosító csökkentett energiafogyasztás.

 

A Philips 276E8VJSB modell 2018. november közepétől lesz megvásárolható 299 EUR ajánlott fogyasztói áron.

 

Kulcsszavak: monitor 276E8VJSB MMD Philips

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MMD bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező új képernyőjét

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező, 24 hüvelykes Philips 242B9T LCD monitort (23,8 hüvelyk / 60,5 cm képátló). 

2019. június 12. 10:02

Az Epson új fotónyomtatója számos méretformátummal képes dolgozni

A SureLab SL-D800 kifejezetten fotóelőhívásra és nyomtatásra specializálódott vállalkozások, illetve professzionális fotósok igényeit kielégítő, üzleti lehetőségeik kibővítését célzó fotónyomtató, mely a korábbiaknál rugalmasabb, gyorsabb és jobb minőségű nyomtatást biztosít.

2019. június 3. 13:35

Jól felszerelt modern munkahely az AOC professzionális megoldásaival

A monitor szakértő AOC bejelenti átfogó B2B portfóliójának bővítését. A modern munkahelyek által támasztott kihívásoknak megfelelő, kiváló minőségű monitorok mellett az AOC most bemutatja a praktikus VESA-konzolokat és monitortartó karokat. Ezzel az AOC minden üzletág számára teljes körű megoldásokat kínál a produktív, tiszta és ergonómiailag biztonságos munkaállomások létrehozása érdekében, mindezt pedig a legmagasabb szintű műszaki szabványoknak megfelelően.

2019. május 29. 13:39

A Xerox Iridesse nyomdagépet választották a digitális nyomtatás legfontosabb innovációjának

A Xerox Iridesse nyomdagép nyerte a European Digital Press Association Awards versenyében a fődíjat. A Xerox e termékével a legfontosabb digitális nyomdai újításának járó EDP Cut Sheet Printer Award for Innovation in Digital Production díjat vihette haza.

2019. május 27. 11:17

Az OKI Europe a kreativitás és a színek világának határait feszegette a FESPA 2019 rendezvényen

A FESPA 2019. május 14. és 17. között tartott rendezvényén az OKI bemutatta a nagy formátumú és speciális termékekből készült egyedülálló portfólióját, amely segítségével a vállalatok valóra válthatják kreatív ötleteiket: a helyszínen autófóliázással és a legújabb innovációk bemutatóival várták a látogatókat.

2019. május 21. 13:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50
online sportfogadás