50 GB-os tárhely extra kedvezménnyel

forrás: Prím Online, 2018. november 19. 16:51

A Honor 1 eurócentért adja az 50 GB-os felhőalapú tárhely szolgáltatását az első hónapban 2018 november 30-ig. A Honor Mobile Cloud segítségével ezentúl a felhasználók egyszerűen, biztonságosan és rendkívül kedvező áron szinkronizálhatják telefonos adataikat és végezhetnek biztonsági mentést.

A Honor telefonok tulajdonosainak az első hónapban mindössze 0.01 eurót kell fizetniük az 50 GB-os Mobile Cloud tárhelyért. Ezt követően pedig havi 0.99€-ért vehetik igénybe a felhőszolgáltatást. Az ajánlat azonban csak az 50 GB-os tárhelyre vonatkozik, 2018. november 30-ig érvényes és minden felhasználó csak egyszer veheti igénybe. Amennyiben automatikusan nem jelenik meg az ajánlat, le kell tölteni a Mobile Cloud V 10.2.2.302-es frissítését, ezt követően lehet regisztrálni a szolgáltatásra.

 

 

Mi is az a Mobile Cloud?

A Honor Mobile Cloud segítségével a felhasználók szinkronizálhatják adataikat, biztonsági mentést készíthetnek, fájlokat tárolhatnak és oszthatnak meg egymással, és ezekhez folyamatosan hozzá is férhetnek. A userek minden egyes fotóról, videóról, képernyőfotóról és felvételről automatikus mentést készíthetnek, amiket később böngészőjükön, vagy a Gallery Appon keresztül érhetnek el. Az adatok automatikusan szinkronizálhatók az egyes Honor készülékek között, így ugyanaz az azonosító alatt könnyen elérhetővé válnak a kontaktok, a naptár a Wi-Fi, vagy a jegyzetek. A fájlok a Mobile Cloud honlapján is elérhetők. 

 

Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) megfelelően minden adat E2E protokoll szerint titkosítva van, és kizárólag az EU területén lévő szervereken van tárolva. Minden szolgáltatás a felhasználók személyiségi jogainak figyelembevételével lett megalkotva; a Mobie Services a CSA Star (ISO/IEC 27001) által tanúsított.

 

Hogyan frissíthetem a Mobile Cloud-ot?

Két lehetséges módja van a Mobile Cloud frissítésének:

1. Frissítés letöltése a Cloud beállításokon keresztül

2. Frissítés letöltése az AppGallery-ről

 

További információ elérhető a huaweimobileservices.com oldalon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Okos karácsonyi ajándékok

Munkába állt VANDA, az első virtuális üzleti asszisztens Magyarországon

2018. december 11. 18:55

Huszonkét 5G távközlési hálózat kiépítésére szerződött eddig a Huawei

2018. november 23. 11:02

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12
cloudappsportal.com