Philips monitor professzionális felhasználóknak

forrás: Prím Online, 2018. december 20. 12:52

Az MMD, vezető képernyő-specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a Philips 241B8QJEB modellt. Ez a 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) LCD Full HD monitor biztosítja a professzionális felhasználók számára azt a vizuális teljesítményt és azokat a termelékenység növelési eszközöket, amelyekre szükségük van. 

Funkciói és jellemzői, mint például a SmartImage, IPS panel és a Full HD technológia kifogástalan képminőséget garantálnak, míg a termék innovatív megoldásai, például a LowBlue mód, a Flicker-free technológia és az SmartErgoBase lábazat a hosszú munkanap során kímélik a felhasználó szemét és gondoskodnak a megfelelő testtartásról. A USB 3.0, a SmartConnect csatlakozás és a mindennapos használat érdekében beépített sztereó hangszórókkal felszerelt Philips 241B8QJEB a bolygó érdekeit is szem előtt tartja, mivel 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így számos környezetvédelmi normának is megfelel.

 

Philips 241B8QJEB – egy 24“ Full HD kijelző kitűnő képminőséggel   

 

Csúcskategóriás képminőség

A Philips 241B8QJEB olyan professzionális felhasználóknak készült, akik munkanapjuk jelentős részét számítógépen elvégzendő feladatokkal töltik. Ez a Philips monitor olyan nagyteljesítményű képtechnológiával rendelkezik, amely a fényképészettől kezdve a grafikai tervezésen át a táblázatkezelésig bármilyen munka esetén kellemes képélményt nyújt a felhasználó számára. Full HD 1920 x 1080 felbontásával a kép minden apró részletét megjeleníti és a megfelelően világos, realisztikus képek érdekében megemeli a fényerőt és a kontrasztot. A monitor IPS technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a képek minden betekintési szögből élénk színekben legyenek láthatók. Ez a praktikus megoldás különösen csoportmunka esetén hasznos, hiszen helyzettől függetlenül ekkor is mindenki ragyogó, élénk színeket láthat a képernyőn. És ez még nem minden. Azáltal, hogy a Philips 241B8QJEB modell rendelkezik az exkluzív SmartImage technológiával, amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően optimalizálja a teljesítményt, az MMD még egy lépést tett előre a képminőségben. A felhasználók Movie, Photo, Game és más módok közül választhatnak és a monitor a szükséges beállítások automatikus elvégzésével minden helyzetben garantálja a lehető legjobb felhasználói élményt. 

 

Öröm használni

A Philips 241B8QJEB valóban új mérföldkő a maximális felhasználói kényelemben és termelékenységben. Olyan technológiákkal, mint a LowBlue mód és a Flicker-free csökkenti a szem rövid hullámhosszú kék fény és a képernyő villogása általi fáradását, ami kevesebb megerőltetést jelent a hosszú munkaórák során. Egy másik praktikus megoldás az EasyRead mód, amely élvezhető, papírszerű olvasási élmény létrehozásával növeli a képernyőről történő olvasás élvezetét. A monitor SmartErgoBase lábazata is a kényelemre fókuszálva került megtervezésre, így ez a felhasználó ideális helyzetének megfelelően emelhető, leengedhető, billenthető és forgatható, biztosítva ezáltal, hogy a felhasználó a lehető legkisebb fizikai megerőltetéssel tökéletesen kényelemben érezze magát a monitor előtt. A lábazat a rendezett megjelenés és a nyugodt letisztultság érdekében a kábelkezelést is megoldja.

 

Intelligens funkciók

Az erőfeszítésektől mentes nagysebességű adatátvitel érdekében az USB 2.0 szabványnál 10-szer gyorsabb USB 3.0 Super Speed technológiával felszerelt Philips 241B8QJEB igazi partner a termelékenységben. Az USB 3.0 a nagyobb sávszélesség és fejlettebb energiagazdálkodás mellett lehetővé teszi a felhasználó számára nagyobb kapacitású adattároló eszközök használatát is. És azoknak, akik még nem álltak át teljesen az USB 2.0-ról, a lefelé kompatibilitási funkció biztosítja, hogy régebbi USB 2.0 eszközeiket is használhassák ezzel a monitorral. De a Philips 241B8QJEB csatlakoztathatósági funkció ezzel még nem merültek ki. SmartConnect technológiájával a monitor bemeneti jelek olyan széles skáláját képes fogadni, mint például VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, és még továbbiak. 

 

A Philips 241B8QJEB várhatóan 2019 januárjától lesz megvásárolható 179 EUR ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: 241B8QJEB monitor MMD Philips

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elméletben már zöldek vagyunk, a gyakorlatban viszont van hova fejlődni

Miközben „gondolati szinten” nagyon erős Magyarországon a környezettudatosság, a tettek szintjén már jóval árnyaltabb a kép – derül ki az Epson hazai internetezők körében végzett reprezentatív felméréséből. Ez a kettősség a veszélyes hulladékok kezelésében is megmutatkozik: bár a többség tisztában van vele, hova kell gyűjteni például a használt nyomtatópatronokat, csak minden ötödik megkérdezett használ háztartási vagy szelektív hulladéknak dedikált szemetest is erre a célra.

2022. szeptember 27. 21:17

Így digitalizálódnak a modern irodák

A digitális iroda felfelé ívelő szakaszát a Covid váltotta ki, ugyanis a hibrid munkavégzés digitalizáció nélkül már nem volt megvalósítható. De milyen eszközök szükségesek annak megvalósításához, hogy a munkafolyamatok ebben az új, megváltozott rendszerben is zavartalanul működjenek tovább? A kérdésre Herczog Gábor, a holland Legamaster vizuáltechnikai eszközök magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft.-nek az ügyvezető igazgatója adja meg a választ.

2022. szeptember 25. 11:53

Ismerje meg az AGON gaming monitorok 5. generációját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON sorozat új, 5. generációjának első monitorait: az AG275QX/EU és az AG275QXN/EU modelleket. A 27″/68,6 cm kijelzőmérettel és Fast IPS (AG275QX/EU) vagy Fast VA panelekkel (AG275QXN/EU) rendelkező QHD modellek 165 Hz frissítési rátát nyújtanak, és a gyorsan mozgású, versenyakciók pontos megjelenítéséhez 1 ms GtG válaszidőt kínálnak. Ezzel párhuzamosan a DisplayHDR 400 és a széles színskála kiugró, élénk színeket eredményez.

2022. szeptember 16. 11:26

Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming monitort mutat be a 2022-es IFA kiállításon

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

2022. augusztus 29. 19:21

A Porsche Design és az AGON by AOC bemutatja az új PD27S gaming monitort

Az exkluzív dizájn márka Porsche Design és az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – együttesen mutatják be a Porsche Design AOC AGON PRO PD27S 68,6 cm-es/27 hüvelykes, prémium, a Porsche sportkocsi elemei által inspirált gaming monitort. 

2022. augusztus 23. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38