Philips monitor professzionális felhasználóknak

forrás: Prím Online, 2018. december 20. 12:52

Az MMD, vezető képernyő-specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a Philips 241B8QJEB modellt. Ez a 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) LCD Full HD monitor biztosítja a professzionális felhasználók számára azt a vizuális teljesítményt és azokat a termelékenység növelési eszközöket, amelyekre szükségük van. 

Funkciói és jellemzői, mint például a SmartImage, IPS panel és a Full HD technológia kifogástalan képminőséget garantálnak, míg a termék innovatív megoldásai, például a LowBlue mód, a Flicker-free technológia és az SmartErgoBase lábazat a hosszú munkanap során kímélik a felhasználó szemét és gondoskodnak a megfelelő testtartásról. A USB 3.0, a SmartConnect csatlakozás és a mindennapos használat érdekében beépített sztereó hangszórókkal felszerelt Philips 241B8QJEB a bolygó érdekeit is szem előtt tartja, mivel 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így számos környezetvédelmi normának is megfelel.

 

Philips 241B8QJEB – egy 24“ Full HD kijelző kitűnő képminőséggel   

 

Csúcskategóriás képminőség

A Philips 241B8QJEB olyan professzionális felhasználóknak készült, akik munkanapjuk jelentős részét számítógépen elvégzendő feladatokkal töltik. Ez a Philips monitor olyan nagyteljesítményű képtechnológiával rendelkezik, amely a fényképészettől kezdve a grafikai tervezésen át a táblázatkezelésig bármilyen munka esetén kellemes képélményt nyújt a felhasználó számára. Full HD 1920 x 1080 felbontásával a kép minden apró részletét megjeleníti és a megfelelően világos, realisztikus képek érdekében megemeli a fényerőt és a kontrasztot. A monitor IPS technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a képek minden betekintési szögből élénk színekben legyenek láthatók. Ez a praktikus megoldás különösen csoportmunka esetén hasznos, hiszen helyzettől függetlenül ekkor is mindenki ragyogó, élénk színeket láthat a képernyőn. És ez még nem minden. Azáltal, hogy a Philips 241B8QJEB modell rendelkezik az exkluzív SmartImage technológiával, amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően optimalizálja a teljesítményt, az MMD még egy lépést tett előre a képminőségben. A felhasználók Movie, Photo, Game és más módok közül választhatnak és a monitor a szükséges beállítások automatikus elvégzésével minden helyzetben garantálja a lehető legjobb felhasználói élményt. 

 

Öröm használni

A Philips 241B8QJEB valóban új mérföldkő a maximális felhasználói kényelemben és termelékenységben. Olyan technológiákkal, mint a LowBlue mód és a Flicker-free csökkenti a szem rövid hullámhosszú kék fény és a képernyő villogása általi fáradását, ami kevesebb megerőltetést jelent a hosszú munkaórák során. Egy másik praktikus megoldás az EasyRead mód, amely élvezhető, papírszerű olvasási élmény létrehozásával növeli a képernyőről történő olvasás élvezetét. A monitor SmartErgoBase lábazata is a kényelemre fókuszálva került megtervezésre, így ez a felhasználó ideális helyzetének megfelelően emelhető, leengedhető, billenthető és forgatható, biztosítva ezáltal, hogy a felhasználó a lehető legkisebb fizikai megerőltetéssel tökéletesen kényelemben érezze magát a monitor előtt. A lábazat a rendezett megjelenés és a nyugodt letisztultság érdekében a kábelkezelést is megoldja.

 

Intelligens funkciók

Az erőfeszítésektől mentes nagysebességű adatátvitel érdekében az USB 2.0 szabványnál 10-szer gyorsabb USB 3.0 Super Speed technológiával felszerelt Philips 241B8QJEB igazi partner a termelékenységben. Az USB 3.0 a nagyobb sávszélesség és fejlettebb energiagazdálkodás mellett lehetővé teszi a felhasználó számára nagyobb kapacitású adattároló eszközök használatát is. És azoknak, akik még nem álltak át teljesen az USB 2.0-ról, a lefelé kompatibilitási funkció biztosítja, hogy régebbi USB 2.0 eszközeiket is használhassák ezzel a monitorral. De a Philips 241B8QJEB csatlakoztathatósági funkció ezzel még nem merültek ki. SmartConnect technológiájával a monitor bemeneti jelek olyan széles skáláját képes fogadni, mint például VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, és még továbbiak. 

 

A Philips 241B8QJEB várhatóan 2019 januárjától lesz megvásárolható 179 EUR ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: 241B8QJEB monitor MMD Philips

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ultraszéles gaming képernyő az AOC-tól

A képernyő-specialista AOC piacra dobja a 88,98 cm (35 hüvelyk) képátlójú AOC AGON AG353UCG modellt, amely a követező generációs AGON 3 sorozat tagja és a széles körben elismert AG352UCG6 ultraszéles monitor továbbfejlesztett változata. 

2020. február 24. 15:01

Rangos díjat kapott az Epson két nyomtatója

A Seiko Epson Corporation bejelentette, hogy a Surecolor SC-P7500 és a Surecolor SC-P9500 nagy formátumú nyomtatói nyertek az iF Design Award 2020 versenyen, amelyet a hannoveri iF International Forum Design GmbH rendez.

2020. február 22. 11:00

Környezetbarát funkciókkal ellátott Philips monitor

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a 24 hüvelykes (60,5 cm) Philips 243B1 LCD monitor piaci bevezetését. 

2020. február 20. 13:12

Háromoldalon keret nélküli AOC monitor

A monitorok szakértőjeként ismert AOC három új, belépő szintű monitort mutat be a B2-es sorozat új tagjai személyében. A 21,5 hüvelykes (54,7 cm), 23,8 hüvelykes (60,4 cm) és 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőméretű modellek mindhárom esetben gyönyörű, háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, Full HD felbontásúak (1080p), ultravékony profillal és letisztult hátsó VESA-konzollal vannak ellátva. 

2020. február 3. 19:13

A Samsung bemutatja új Odyssey gaming monitor sorozatát

A Samsung bemutatja innovatív, ívelt Odyssey gaming monitor-családját. Az új készülékeket a játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a gaming monitorok világpiacán vezető szerepet betöltő vállalat*. A G9 és G7 ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat 1000R-es ívelt kijelzőjükön és kimagasló hardveres teljesítményt nyújtanak. 

2020. január 23. 09:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás