Philips monitor professzionális felhasználóknak

forrás: Prím Online, 2018. december 20. 12:52

Az MMD, vezető képernyő-specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a Philips 241B8QJEB modellt. Ez a 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) LCD Full HD monitor biztosítja a professzionális felhasználók számára azt a vizuális teljesítményt és azokat a termelékenység növelési eszközöket, amelyekre szükségük van. 

Funkciói és jellemzői, mint például a SmartImage, IPS panel és a Full HD technológia kifogástalan képminőséget garantálnak, míg a termék innovatív megoldásai, például a LowBlue mód, a Flicker-free technológia és az SmartErgoBase lábazat a hosszú munkanap során kímélik a felhasználó szemét és gondoskodnak a megfelelő testtartásról. A USB 3.0, a SmartConnect csatlakozás és a mindennapos használat érdekében beépített sztereó hangszórókkal felszerelt Philips 241B8QJEB a bolygó érdekeit is szem előtt tartja, mivel 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így számos környezetvédelmi normának is megfelel.

 

Philips 241B8QJEB – egy 24“ Full HD kijelző kitűnő képminőséggel   

 

Csúcskategóriás képminőség

A Philips 241B8QJEB olyan professzionális felhasználóknak készült, akik munkanapjuk jelentős részét számítógépen elvégzendő feladatokkal töltik. Ez a Philips monitor olyan nagyteljesítményű képtechnológiával rendelkezik, amely a fényképészettől kezdve a grafikai tervezésen át a táblázatkezelésig bármilyen munka esetén kellemes képélményt nyújt a felhasználó számára. Full HD 1920 x 1080 felbontásával a kép minden apró részletét megjeleníti és a megfelelően világos, realisztikus képek érdekében megemeli a fényerőt és a kontrasztot. A monitor IPS technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a képek minden betekintési szögből élénk színekben legyenek láthatók. Ez a praktikus megoldás különösen csoportmunka esetén hasznos, hiszen helyzettől függetlenül ekkor is mindenki ragyogó, élénk színeket láthat a képernyőn. És ez még nem minden. Azáltal, hogy a Philips 241B8QJEB modell rendelkezik az exkluzív SmartImage technológiával, amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően optimalizálja a teljesítményt, az MMD még egy lépést tett előre a képminőségben. A felhasználók Movie, Photo, Game és más módok közül választhatnak és a monitor a szükséges beállítások automatikus elvégzésével minden helyzetben garantálja a lehető legjobb felhasználói élményt. 

 

Öröm használni

A Philips 241B8QJEB valóban új mérföldkő a maximális felhasználói kényelemben és termelékenységben. Olyan technológiákkal, mint a LowBlue mód és a Flicker-free csökkenti a szem rövid hullámhosszú kék fény és a képernyő villogása általi fáradását, ami kevesebb megerőltetést jelent a hosszú munkaórák során. Egy másik praktikus megoldás az EasyRead mód, amely élvezhető, papírszerű olvasási élmény létrehozásával növeli a képernyőről történő olvasás élvezetét. A monitor SmartErgoBase lábazata is a kényelemre fókuszálva került megtervezésre, így ez a felhasználó ideális helyzetének megfelelően emelhető, leengedhető, billenthető és forgatható, biztosítva ezáltal, hogy a felhasználó a lehető legkisebb fizikai megerőltetéssel tökéletesen kényelemben érezze magát a monitor előtt. A lábazat a rendezett megjelenés és a nyugodt letisztultság érdekében a kábelkezelést is megoldja.

 

Intelligens funkciók

Az erőfeszítésektől mentes nagysebességű adatátvitel érdekében az USB 2.0 szabványnál 10-szer gyorsabb USB 3.0 Super Speed technológiával felszerelt Philips 241B8QJEB igazi partner a termelékenységben. Az USB 3.0 a nagyobb sávszélesség és fejlettebb energiagazdálkodás mellett lehetővé teszi a felhasználó számára nagyobb kapacitású adattároló eszközök használatát is. És azoknak, akik még nem álltak át teljesen az USB 2.0-ról, a lefelé kompatibilitási funkció biztosítja, hogy régebbi USB 2.0 eszközeiket is használhassák ezzel a monitorral. De a Philips 241B8QJEB csatlakoztathatósági funkció ezzel még nem merültek ki. SmartConnect technológiájával a monitor bemeneti jelek olyan széles skáláját képes fogadni, mint például VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, és még továbbiak. 

 

A Philips 241B8QJEB várhatóan 2019 januárjától lesz megvásárolható 179 EUR ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: 241B8QJEB monitor MMD Philips

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OKI Europe a kreativitás és a színek világának határait feszegette a FESPA 2019 rendezvényen

A FESPA 2019. május 14. és 17. között tartott rendezvényén az OKI bemutatta a nagy formátumú és speciális termékekből készült egyedülálló portfólióját, amely segítségével a vállalatok valóra válthatják kreatív ötleteiket: a helyszínen autófóliázással és a legújabb innovációk bemutatóival várták a látogatókat.

2019. május 21. 13:33

Nálunk is bemutatkozik az LG 2019-es monitorportfóliója

Három professzionális, kifejezetten grafikai és tartalomkészítési munkákra kifejlesztett monitorral és egy, a gamerek igényeire szabott kijelzővel debütált Magyarországon az LG 2019-es monitorportfóliója. A most bemutatott prémium modellek közös tulajdonsága a hihetetlenül széles színtartomány megjelenítésére képes Nano IPS kijelzőpanel, amely többek között a fotósok, vágók és grafikusok számára kínál rendkívüli előnyöket.

2019. május 8. 15:40

Intelligens nyomtatók és időtakarékos megoldások kisvállalkozások számára

A HP bemutatta a kisvállalkozások számára tervezett intelligens nyomtatóinak új portfólióját. Az új HP OfficeJet Pro sorozat továbbfejlesztett intelligens funkciói és úttörő formatervezési megoldásai tovább fokozzák a HP-tól megszokott magas teljesítményt és megbízható működést. Ezzel a vállalat olyan eszközt ad a kisvállalkozások vezetőinek kezébe, amellyel még sikeresebbek lehetnek az üzleti életben.

2019. május 7. 12:09

SmoothTouch technológiával rendelkező Philips interaktív képernyő

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch technológiával rendelkező, 22 hüvelykes, TN paneles Philips 222B9T LCD monitort. 

2019. április 17. 16:45

Új Philips Momentum képernyő 4K UHD felbontással és Ambiglow technológiával

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – bejelentette a 32 hüvelykes Philips Momentum 326M6VJRMB játékkonzol-monitort.

2019. április 15. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05
online sportfogadás