Megújult a Lánglovagok oldal

forrás: Prím Online, 2019. január 2. 10:15

Néhány hét kihagyás után újra elérhető a Lánglovagok. A csaknem 18 éve működő portál egy Magyarországról végrehajtott hackertámadás következtében némult el átmeneti időre.

Az eset rákényszerítette a csapatot arra, hogy átértékeljék az elmúlt években tapasztalt folyamatokat. Sajnos Magyarország ma nem alkalmas arra, hogy a tűzvédelem és balesetmegelőzés iránt elhivatott emberek politikai és anyagi érdekektől függetlenül, a szabad idejüket áldozva üzemeltessenek egy hírportált, amely valódi sajtóként működve a civil kontrollt is megvalósítja a katasztrófavédelem rendszere felett.

 

 

Feltámadás

A Lánglovagok.hu tűzoltóportált eltemették. A hackertámadás után maradt romokból, és több mint 17 év tapasztalata alapján azonban az elmúlt hetekben erőn felül folyt a munka, hogy egy új informatikai rendszerrel minél előbb elindíthassák a Lánglovagok tűzvédelmi tudásbázist.

 

Az új portál a jövőben tűzvédelmi szakmai műhelyként szolgál, ami megteremti a kapcsolatot a tűzvédelmi tervezők, karbantartók, üzemeltetők, a tűzoltók és a civil lakosság között. Sajnálatosan arra már nincs lehetőségük, hogy napi szinten foglalkozzanak tűzesetekkel, balesetekkel, így fájó szívvel búcsút kellett mondaniuk több mint 11 ezer eseményről szóló képes tudósításnak.

 

Minden a tűzvédelemről

Bíznak abban, hogy a megújult oldal még magasabb színvonalon tudja szolgálni a tűzvédelmet, és idővel egy olyan tudásbázissá válik, ahol a témában minden szükséges információ megtalálható lesz.

 

A munka most nem áll le, önként, pusztán elhivatottságból, pihenés helyett túlórák tömkelegével állítják helyre a régi tartalom azon részét, mely az új tartalmi stratégiába beleillik.

 

Ezúton köszönik a támogató üzeneteket, felajánlott segítséget, ami megmutatta, nagy szükség van a Lánglovagokra.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

2019. augusztus 18. 12:23

Átlagosan háromezerért taxiznak a budapestiek

Ugyan még mindig inkább telefonon rendelnek taxit a fővárosiak, de egyre többen használnak valamilyen taxirendelő mobilalkalmazást is - derül ki a Főtaxi megbízásából készített kutatásból. Az elvárásoknak megfelelően új, hasznos funkciókkal bővült a taxitársaság applikációja, így akár már közvetlenül is felhívhatjuk a sofőrt az alkalmazáson keresztül, ha nem találjuk az autót.

2019. augusztus 18. 12:11

Pályázati felhívás kisiskolásoknak

A Magyar Nemzeti Bank (MNB), az MKB Bank Nyrt. (MKB), a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíjpályázatot hirdet a 2019/2020-as tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

2019. augusztus 18. 10:14

A nők sokkal kritikusabbak a másik kinézetét illetően

Több ezren próbálkoztak már bejutni a Szépvagy.hu társkereső oldalra annak júliusi indulása óta, de ez egyelőre csak keveseknek sikerült. Az említett oldal egy zárt társkereső szolgáltatás, ahová csak az kerülhet be, akit a már bent lévők beszavaznak. Mivel a szavazás a feltöltött fotó alapján történik, így az első benyomás, a szimpátia, a másik kinézete fog dönteni arról, hogy a többiek beengedik-e az oldalra.

2019. augusztus 18. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás