Ismerje meg a Nikon új fényképezőgépeit

forrás: Prím Online, 2019. január 18. 14:24

A Nikon bemutatja két új, nagyszerű funkciókkal teli COOLPIX fényképezőgépét, amelyek NIKKOR objektíveknek köszönhetően lenyűgöző képeket készítenek. 

Ezek a könnyű és egyszerűen használható kompakt fényképezőgépek éles képeket biztosítanak, a távoli témáktól a városi utcákig, a nagy látószögtől a szupertelefotós beállításig – még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

 

 

A COOLPIX A1000 35x optikai zoommal, új, beépített elektronikus keresővel és RAW képrögzítési képességgel rendelkezik. Kiváló útitárs. Ezzel a fényképezőgéppel könnyedén válthat a hangulatos nagy látószögről a részletgazdag szupertelefotós felvételekre. 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, a dönthető érintőképernyős kijelzőjével pedig könnyedén, érdekes szögekből készítheti el felvételeit.

 

 

A COOLPIX B600 fényképezőgép 60x optikai zoommal, nagy méretű monitorral és masszív markolattal van ellátva. Akár családi kirándulásra indul a parkba, akár városlátogatásra készül, ez a fényképezőgép sokoldalúan alkalmazható. Full HD videók készítésére képes sztereó hanggal. A fényképezőgép beépített kreatív módjainak sokaságával egyszerűen láthatja el művészi effektusokkal fényképeit vagy videóit.

 

 

Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Ez a két fényképezőgépünk fantasztikus választás a kreatív oldalukat felfedezni kívánó felhasználók számára. A nagy látószögtől a szupertelefotó zoomig terjedő tartománynak köszönhetően a felhasználók szinte bármilyen témát szabadon fényképezhetnek. A Nikon 16 MP-es, hátsó megvilágítású CMOS érzékelője és a rázkódáscsökkentés kiváló eredményeket biztosít gyenge megvilágítás esetén is. A SnapBridge segítségével könnyen megoszthatók a legjobb felvételek, vagy az okos eszközök távvezérlőként is használhatók.”*

 

 

A COOLPIX A1000 fő tulajdonságai

 • NIKKOR 35x optikai zoomobjektív. 24–840 mm-es gyújtótávolság.** A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 1680 mm-re kiterjeszthető.***
 • 4K videofelvételek. Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD 30p videofelvételeket vagy Full HD felvételeket akár 60 kép/mp sebességgel.
 • Nagy méretű elektronikus kereső. Nagy kontrasztú, tisztán látható, 1 160 000 képpontos elektronikus kereső (EVF).
 • Dönthető érintőképernyő. A nagy fényerejű, 3 hüvelykes, 1 036 000 képpontos felbontású LCD-monitor szinte bármilyen irányba dönthető.
 • Könnyed zoomvezérlés. Az oldalsó zoomvezérlőnek és a zoom-visszaállító gombnak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen beállíthatja a zoomot.
 • RAW-támogatás. A felhasználók menthetik, majd feldolgozó- és szerkesztőprogramokba exportálhatják a tömörítetlen képfájlokat.

 

A COOLPIX B600 fő tulajdonságai

 • NIKKOR 60x optikai zoom objektív. 24–1440 mm-es gyújtótávolság.** A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 2880 mm-re kiterjeszthető.***
 • Full HD videók. Egyszerűen csak nyomja meg a külön videó gombot Full HD (1080p/30p) videó rögzítéséhez sztereó hanggal.
 • Nagy méretű monitor. 3 hüvelykes, 921 000 képpontos LCD-monitor állítható fényerővel. Tükröződésgátló bevonattal ellátva.
 • Gyors automatikus élességállítás. A Célkereső AF gondoskodik a témák élességének villámgyors beállításáról még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.
 • Műalkotások könnyedén. Kreatív módok fotókhoz és videókhoz. A Makró móddal nagyszerű felvételeket készíthet apró csodákról.

_____________

* A SnapBridge fényképezőgéppel történő használata előtt a kompatibilis okos eszközre telepíteni kell a Nikon SnapBridge alkalmazást.

** 35 mm-es formátumban kifejezett egyenérték.

*** A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48