Öt új funkcióval lett gazdagabb a Nebula

forrás: Prím Online, 2019. január 22. 12:45

A technológia gyors fejlődésének köszönhetően a modern hálózatoknak és felhasználóknak egyre nagyobb igényeknek kell megfelelniük. A Zyxel bejelentette a Nebula Cloud Networking Solution kibővítését, mellyel segítséget nyújtanak a vállalatok számára, hogy lépést tudjanak tartani ezekkel az új kihívásokkal. 

A menedzselt szolgáltatásnyújtók (MSP-k) valamint a kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett Nebula újabb tételekkel bővíti a fejlett funkciók listáját. A Zyxel emellett két új NebulaFlex Pro access point-ot is bemutatott, amelyek három különféle üzemmódot és egy prémium átjárót is támogatnak. Így válik teljessé a Nebula termékcsalád, melyekkel az MSP-k és KKV-k bármilyen projektje kivitelezhető.

 

Új funkciók garmadáját hozta a Nebula

A tajvani Zyxel olyan új funkciókkal látta el a Nebulát, melyekkel az MSP-k széles körének nyújtanak további rugalmasságot és kezelési előnyöket. Ezek az alábbiakat tartalmazzák:

  • Fejlett IGMP multicast funkcionalitás és IPTV jelentés, amely az IPTV környezetben lévő multicast csoportok vagy csatornák alkalmazásáról, hálózati elemzéséről és ügyfélstatisztikáról nyújt információt vendéglátó MSP-k számára.
  • A Nebula biztonsági rendszer elemzés és jelentés alkalmazásfigyelőt, tartalomszűrőt, valamint anti-vírus szolgáltatást tartalmaz, amely azonnali képet nyújt a hálózati felhasználók viselkedéséről a menedzselt biztonsági szolgáltatásnyújtók (MSP-k) számára.
  • Konfigurációs sablonok a switch beállításokhoz, amelyek segítségével az MSP-k új telephelyeket nyithatnak meg, valamint folyamatosan frissíthetik azokat egy központi konfigurációval.
  • Backup és helyreállítási beállítások a teljes telephelyhez, vagy switch eszközökhöz.
  • A Nebula Mobil App v2.1 kibővíti az elérhető mobil funkciók tárházát egy értesítési központtal, egy MSP org/site azonnali helyzetjelentés funkcióval, VPN topológiával és az egész site-ot érintő térkép nézettel.

 

„Ez már a hatodik komoly frissítése a Nebulának amióta 2016 végén piacra került. A termékcsaládhoz tartozó modern hardverrel és a fejlett funkciókkal a KKV-k és az MSP-k képesek lesznek megtalálni az átfogó választékból a számukra legalkalmasabb megoldást, kis és nagy hálózatok számára egyaránt.” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi irodájának vezetője.

 

 

Új hardver nagyobb volumenű vállalatok/projektek számára

A Zyxel tovább növelte a Nebula kompatibilitását, azzal, hogy azt két új NebulaFlex Pro AP-vel látta el (WAC6303-DS és NWA5123-AC HD). Ez a duó három működési módot tartalmaz (önálló, vezérlő által kezelt, és Nebula felhő által kezelt), melyekkel egy egyszerűbb utat kínál a vállalatok számára, hogy a meglévő hardver állományukat a modern üzleti szükségletekhez igazítsák. Ezen kívül jövőbiztos rugalmasságot is nyújt arra az esetre, ha át-, vagy oda vissza kell váltaniuk a helyszíni és a felhő által vezérelt telepítési helyzetek között.

 

A nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatok nagy sűrűségű és forgalmas környezetekben való telepítése könnyebbé válik a NebulaFlex Pro AP-kkel: mindkettő 802.11ac wave 2-t tartalmaz, mely magasabb sebességet és több kapcsolódott eszközt támogat. A WAC6303-DS egy okos antennával van ellátva, amely bizonyítottan kizárja a WiFi interferenciát a forgalmas környezetekben. Az összes NebuaFlex Pro AP-hez hároméves Nebula Professzionális Csomag licenc jár.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40